Tekstiilin ja muodin päivä 28.11.2018

Tekstiilin ja muodin päivä on vuoden päätapahtuma. Päivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, ja sen teemoja ovat alan uudistuminen ja tulevaisuus.

Tule mukaan alan vuoden päätapahtumaan, Tekstiilin ja muodin päivään!

Lue lisää ja hanki lippusi tapahtumaan:
www.tekstiilinjamuodinpaiva.fi

Ohjelmassa on puheenvuoroja kansainvälisiltä vierailta ja suomalaisilta vaikuttajilta sekä alan toimijoille suunnattuja teemallisia ja käytännönläheisiä sessioita.

Aamupäivän keynote-seminaarissa katsomme laajasti alan tulevaisuuteen ja kehitykseen. Sen puhujia ovat Sara Kappelmark McKinseyltä, Elina Björklund Reimalta ja Bruce Oreck, Yhdysvaltain entinen Suomen-suurlähettiläs.

Iltapäivän Tulevaisuus lavalla -innovaatiopotpureissa saamme katsauksen kiinnostavimpiin uutuuksiin ja kehityskohteisiin, kuten uusiin ekologisiin materiaaleihin, älytekstiileihin ja digitaalisiin sovelluksiin.

Rinnakkaisissa teemasessioissa paneudumme siihen, millainen merkitys brändityöllä ja markkinoinnilla on yrityksen kasvulle ja viennin vauhdittamiselle, sekä kuulemme parhaat vinkit siitä, kuinka tekstiili- ja muotialan yritys menestyy verkkokaupassa ja alustatalouden maailmassa.

Perehdymme myös yritysesimerkkien kautta siihen, miten kiertotaloudesta on saatu aikaan uutta bisnestä, sekä pohdimme, mitä tekstiili- ja muotiala voi oppia pizzabisneksen vastuullisuustyöstä.

Päivän juontaa Ronja Salmi.

Lue lisää ja hanki lippusi: www.tekstiilinjamuodinpaiva.fi