Jussi Ojansuu

Koordinaattori, vastuullisuus, kiertotalous ja digitalisaatio

+358440199733
jussi.ojansuu@stjm.fi

Profiili

Opiskelen tieto- ja palvelujohtamisen lisäksi vastuullisjohtamista Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Työssäni yhdistyy vahvasti koulutustaustani ja kiinnostukseni tekstiili- ja muotialaan. Aikaisempaa kokemusta minulla on laaja-alaisesti eri liiketoiminnan osa-alueilta taloushallinnosta markkinointiin.

Töissä

Toteutan syksyn aikana pro gradu-tutkielman digitaalisen tuotepassin kehitystyöstä. Olen mukana liiton vastuullisuus-, kiertotalous- ja digitalisaatioprojektien toteutuksessa. Osallistun monipuolisesti tapahtumien järjestelyihin ja aihepiirin uutisten tuotantoon. Lisäksi olen mukana eri työryhmien toiminnassa.

Työni vaikutus jäsenyrityksen arkeen

Verkostoitumis- ja koulutustapahtumat antavat jäsenille tärkeitä eväitä yrityksien päivittäiseen toimintaan jatkuvasti muuttuvalla alalla. On ilo olla mukana toteuttamassa jäsenyrityksille mahdollisimman hyödyllisiä tapahtumia sekä uutissisältöjä ajankohtaisista aiheista.

Vapaa-aikana

Työn ja opiskelujen ulkopuolella aikani kuluu läheisten ihmisten kanssa musiikin ja lautalajien parissa. On myös hyvin mahdollista bongata minut second-hand vinyylilevy- ja vaatekauppojen hyllyjen ääreltä etsimässä ajan patinoimia aarteita.

Tärkein tekstiilini

Edesmenneen isoisäni vaatehuoneesta toissa vuonna  löydetyt 70-luvun suorat ruskeat leveälahkeiset housut, jotka istuvat täydellisesti ollessamme juuri samanpituisia.

Kysy minulta näistä

Vastuullisuus, kiertotalous, ympäristökysymykset, hiilijalanjälki, hankintaketjun hallinta, ihmisoikeudet, tekstiilien kierrätysratkaisut, vastuullisuusraportointi, vastuullisuusstrategian kehittäminen, digitalisaatio