Miltä näyttäisi elämä ilman tekstiiliä? Tutustu Elämä ilman meitä -kampanjaan  

Elämä ilman meitä on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n ja sen jäsenyritysten kampanja. Elämä ilman tekstiilejä ja ilman suomalaisia tekstiili- ja muotialan yrityksiä näyttäisi nimittäin kovin erilaiselta.

Tekstiilit ovat läsnä kaikkialla: kodeissa, kouluissa, työpaikoilla, mökeillä, työmailla, maassa ja ilmassa. Ihollamme. Ne koskettavat meistä jokaista. Nämä kampanjan kuvaparit on tehty herättämään ajatuksia, ilahduttamaan ja kannustamaan suosimaan suomalaisia tekstiili- ja muotialan yrityksiä. 

 
 
 

Meistä jokainen voi vaikuttaa omilla valinnoillaan. Suomalaiset tekstiili- ja muotialan yritykset tuottavat Suomeen työtä ja verotuloja. Tiesitkö tämän: Vaikka ompelu tapahtuisi Suomen rajojen ulkopuolella, vähintään 80 prosenttia Suomessa myydyn suomalaisyrityksen tuotteen hinnasta jää tänne.   

Haastamme sinut paitsi valitsemaan itse suomalaisten yritysten tuotteita, myös suosittelemaan suomalaista: mitä sinä laittaisit tänä jouluna pehmeään pakettiin?  

Mikä Suomen Tekstiili & Muoti? 

Suomen Tekstiili & Muoti on työmarkkina-, palvelu- ja edunvalvontajärjestö, joka täyttää tänä vuonna 115 vuotta. Jäsenyrityksemme tuottavat muun muassa vaatteita ja asusteita, sisustustekstiilejä, sairaalatekstiilejä ja kuitukankaita.  Sivuiltamme löydät listauksen jäsenyrityksistämme.   

Fablehti.fi oma mediamme, joka skannaa tekstiilialan tulevaisuutta ja kertoo ajankohtaisimmat ratkaisut. Tällä kertaa halusimme nostaa artikkeleissa esille pehmeiden pakettien ihanuuden – ja tarpeellisuuden. 

Kampanja-arvonta

Sosiaalisen median arvonnoissa arvomme kuvista seuraavat tuotteet: TELTTAKUVA: Aapa-miestentakki, Halti. Jero -miesten ulkohousut, Sasta. 202-reppu, Savotta. Pipo, R-Collection. Särmä-rynnäkköreppu ja 2 x sormikkaat, Varusteleka. JOULUKUVA: Tähdistö-yöpaita, Nanso. Lounge-sukat, Arela. Silmu-tyyny, Finarte. SÄNKYKUVA: Henri T-paita, FRENN. Slim Sweatpants -housut, R-Collection. Castellana-tyynyliina (50 x 60 cm, 2 kpl) ja Castellana-tuplapussilakana (230 x 220 cm), sävy Pine Green, Balmuir. Responsive Gold -untuvatyyny ja Responsive Gold -untuvapeitto, Familon. Princee-päiväpeitto, Familon.

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestää ja suorittaa Suomen Tekstiili & Muoti ry (STJM)
• Arvontaan osallistuvat kaikki Facebookissa tai Instagramissa joulukampanjakuviemme alle kommentoineet täysi-ikäiset ja täysivaltaiset henkilöt. Yksi osallistuminen/hlö.
• Järjestäjän valitsema raati arpoo kilpailun voittajan, joka saa itselleen sattumalla arvotun tuotteen kaikista arvottavista tuotteista.
• Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
• Kampanja on käynnissä 3.12.-31.12.2020. Voittaja valitaan ja arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä, kuitenkin 5.1.2021 mennessä.
• Voittajaan otetaan yhteyttä sosiaalisen median kautta mahdollisimman pian arvonnan jälkeen. Olethan siis tavoitettavissa.
• Voittajien on annettava STJM:n pyytämät tiedot 15.1.2021 mennessä lunastaakseen palkintonsa. Muussa tapauksessa voittaja voi menettää palkintonsa.
• Voittaja vapauttaa STJM:n kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta, käyttämisestä tai lunastamatta jättämisestä.
• STJM ei vastaa teknisistä ongelmista, jotka voivat estää arvontaan osallistumisen tai palkinnon lunastamisen.
• STJM pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvonnan sääntöihin ja toteutukseen.
• Facebook, Instagram ja arvottavien tuotteiden edustajat eivät ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Lue seuraavaksi

18.9.2023

Edelläkävijät ovat voittajia datan hyödyntämisessä

5.9.2023
,

Vastuullinen & vastustamaton 3D

22.05.2023

Nuoret muodin muuttajat

Löydä ratkaisut

Pidä ajatuksesi ajan tasalla, tilaa Suomen Tekstiili & Muodin uutiskirje

Lähetämme sähköpostiisi Suomen Tekstiili & Muodin uutiskirjeen, josta voit lukea tuoreimmat Fab-artikkelit.

Siirry tilaamaan