Mölnlycken hurja palkkausvuosi

Mölnlycken Mikkelin tehdas palkkasi viime vuonna 120 uutta työntekijää, ja työntekijöitä on nyt 540. Sen lisäksi se rekrytoi 80–90 kesätyöntekijää. Toimitusjohtaja Timo Saahko kertoo, mitä on satsauksen takana.

”Aloimme vuonna 2016 rakentaa visiota, että Mikkelin tehdas on vuonna 2022 maailman tehokkain kehittyneiden haavanhoitotuotteiden tuotanto- ja tuotekehitysyksikkö.

Viime vuonna konserni investoi Mikkelin tehtaalle 15 miljoonaa euroa, tänä vuonna noin 10 miljoonaa, ja vuoteen 2022 ulottuva ohjelma käsittää noin 60 miljoonan euron investoinnit.

Usein teollisuus investoi Itä-Eurooppaan ja Aasiaan, mutta nyt Mölnlycke-konsernin strategisesta investoinnista suurin osa tulee Mikkeliin. Satsaukset perustuvat osaavaan henkilökuntaamme ja täällä olevaan ammattitaitoon.  

Konsernillamme on 15 tuotantolaitosta ympäri maailmaa, ja Mikkelin tehdas on kyselytutkimusten mukaan henkilöstön sitouttamisessa ja tyytyväisyydessä edelläkävijä.”

Miten 120 uuden ammattilaisen palkkaaminen sujui?

”Palkkaukset hoiti oma HR-henkilöstömme, ja vuosi oli kieltämättä haasteellinen kaikille. Varmasti maineemme työnantajana auttoi saamaan hyviä hakijoita. Olemme huomanneet, että kun ihmisillä on hyvä peruskoulutus ja perusvalmiudet, sen jälkeen asenne ratkaisee. Jos on oikea asenne, voi oppia vaikka mitä.”

Lue myös: SNT-Group yhdisti pienet firmat – tässä edut

Lue seuraavaksi

Taidolla räätälöityä turvaa

,

Lempivaate kiertämään

,

Tätä on design teollisessa tuotannossa

Löydä ratkaisut

Pidä ajatuksesi ajan tasalla, tilaa Suomen Tekstiili & Muodin uutiskirje

Lähetämme sähköpostiisi Suomen Tekstiili & Muodin uutiskirjeen, josta voit lukea tuoreimmat Fab-artikkelit.

Siirry tilaamaan