Jussi Ojansuu

Harjoittelija, vastuullisuus ja kiertotalous

+358440199733
jussi.ojansuu@stjm.fi

Profiili

Opiskelen tieto- ja palvelujohtamisen lisäksi vastuullisjohtamista Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Työssäni yhdistyy vahvasti koulutustaustani ja kiinnostukseni tekstiili- ja muotialaan. Aikaisempaa kokemusta minulla on laaja-alaisesti eri liiketoiminnan osa-alueilta taloushallinnosta markkinointiin.

Töissä

Olen mukana liiton vastuullisuus- ja kiertotalousprojektien toteutuksessa. Osallistun monipuolisesti tapahtumien järjestelyihin ja aihepiirin uutisten tuotantoon. Lisäksi olen mukana eri työryhmien toiminnassa.

Työni vaikutus jäsenyrityksen arkeen

Verkostoitumis- ja koulutustapahtumat antavat jäsenille tärkeitä eväitä yrityksien päivittäiseen toimintaan jatkuvasti muuttuvalla alalla. On ilo olla mukana toteuttamassa jäsenyrityksille mahdollisimman hyödyllisiä tapahtumia sekä uutissisältöjä ajankohtaisista aiheista.

Vapaa-aikana

Työn ja opiskelujen ulkopuolella aikani kuluu läheisten ihmisten kanssa musiikin ja lautalajien parissa. On myös hyvin mahdollista bongata minut second-hand vinyylilevy- ja vaatekauppojen hyllyjen ääreltä etsimässä ajan patinoimia aarteita.

Tärkein tekstiilini

Edesmenneen isoisäni vaatehuoneesta toissa vuonna  löydetyt 70-luvun suorat ruskeat leveälahkeiset housut, jotka istuvat täydellisesti ollessamme juuri samanpituisia.

Kysy minulta näistä

Vastuullisuus, kiertotalous, ympäristökysymykset, hiilijalanjälki, hankintaketjun hallinta, ihmisoikeudet, tekstiilien kierrätysratkaisut, vastuullisuusraportointi, vastuullisuusstrategian kehittäminen

Lindström Group sijoittaa Resteriin

Infinited Fiber Company yhteistyöhön PVH Europen ja Zaran emoyhtiö Inditexin kanssa