Marja-Liisa Niinikoski

Toimitusjohtaja

+358 40 538 4541
marja-liisa.niinikoski@stjm.fi

Profiili

Persoonaltani olen uudistamis- ja kehittämislähtöinen. Tein myös väitöskirjani innovaatiotutkimukseen liittyen. Olen aikaisemmin ollut kolmessa yhtiössä toimitusjohtajana, ja nyt ensimmäistä kertaa johdettavana on työmarkkina- ja edunvalvontajärjestö. Olen aina tehnyt tiivistä yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa, kuten tässäkin liitossa, ja minua voikin luonnehtia asiantuntijaorganisaatioiden johtajaksi. Työssäni olen ennen kaikkea tiimipelaaja ja inspiroidun muiden ajatuksista.

Töissä

Ydintehtäväni on mahdollistaa liiton toiminta. Valmistelen hallitukselle liiton strategisia kysymyksiä päätöksentekoa varten. Yhdessä liiton asiantuntijoiden kanssa hankimme liittoon uusia jäseniä, tarjoamme jäsenpalveluita sekä teemme vaikuttamistyötä tekstiili- ja muotialan eteen. Olen tekstiili- ja muotialan puolestapuhuja erilaisilla foorumeilla.

Työni vaikutus jäsenyritysten arkeen

Olen helposti lähestyttävissä ja käytettävissä jäsenyritysten tarpeisiin. Omalta osaltani viestin jäsenyritysten suuntaan myös sitä, mikä meidän roolimme liittona on. Koko toimialan kannalta pyrin mahdollistamaan hyvät toimintaedellytykset siihen, että yritykset voivat menestyä ja kehittää toimintaansa.

Vapaa-ajalla

Arvostan vapaa-ajallani liikkumista ja pyrinkin liikkumaan joka päivä jossain muodossa. Vietän paljon aikaa myös perheeni ja ystävieni kanssa.

Tärkein tekstiilini

Tykkään työvaatteena erityisesti mekoista – silloin ylä- ja alaosan saa samassa paketissa.

Kysy minulta näistä

Liiton jäsenyys, tekstiili- ja muotiala Suomessa, alan tulevaisuus, liiton toiminta

Marja-Liisa mukana näissä

Kohti Suomen tekstiili- ja muotialan päätapahtumaa – Textile & Fashion Forum Helsinki järjestetään 7.4.2022

Kuitukehittäjä Spinnova suunnittelee listautumista – suomalainen tekstiili- ja muotiala hakee voimakasta kasvua

Tule meille töihin: Suomen Tekstiili & Muoti ry:n lakimies  

Traditional fashion industry is going digital – join our panel discussion at Exthereal to learn how!