Tarja Sagulin

koordinaattori, jäsenasiat ja jäsenkokemus

+358 50 525 5904
tarja.sagulin@stjm.fi

Profiili

Koulutukseltani olen vaatetusalan artesaani sekä muotoilija. Opinnoissani olen perehtynyt muiden muassa palvelumuotoiluun, käyttäjälähtöiseen suunnitteluun ja markkinointiin. Aiemmissa töissäni olen päässyt kerryttämään osaamista asiakaspalvelusta, sisäisestä viestinnästä sekä laatu- ja vastuullisuusasioista. Nykyisessä työssäni onkin mahtavaa, että pääsen hyödyntämään edellä mainittuja taitoja monipuolisesti alalla, jonka koen omakseni.

Töissä

Vastuullani ovat niin uudet kuin nykyiset jäsenemmekin eli käytännössä hoidan jäsenasioita kattavasti aina jäsenyyden alkulähteiltä asti. Pidän huolta siitä, että jäsenhakemukset käsitellään ja jäseniksi hakeneet sekä uudet jäsenemme saavat tarvitsemiaan tietoja meistä ja kattavasta palvelukokonaisuudestamme. Lisäksi ylläpidän jäsentietojamme, koordinoin jäsenasioita liittomme sisällä ja osallistun jäsenviestintään.

Työni vaikutus jäsenyritysten arkeen

Koska käsittelen jäsenhakemuksia, olen usein se henkilö, joka on ensimmäisten joukossa yhteydessä jäseniimme tarjoten tietoa liitostamme sekä apua jäsenyyteen ja palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. Mieltä askarruttavat kysymykset tavoittavat tarvittaessa kauttani oikean henkilön liitostamme. Tärkeä osa työtäni on myös jäsenrekisterimme ajantasaisuus, jolla on vaikutusta myös jäsenyritysten arkeen. Minuun saa ehdottomasti olla matalallakin kynnyksellä yhteydessä missä tahansa jäsenyyden vaiheessa – vaikka jo ennen jäseneksi liittymistä.

Vapaa-ajalla

Tykkään olla spontaani, joten lähiseutumatkailu, retkeily ja erilaiset aktiviteetit ovat tulleet tutuiksi. Lisäksi luen kirjoja, kirjoitan runoja, sovellan reseptejä ja taiteilen erilaisin tekniikoin tuotettuja teoksia pöytälaatikkoon.

Tärkein tekstiilini

Isoäitini vanha, Suomessa valmistettu raakasilkkinen mekko, joka oli ylläni, kun sanoin ”tahdon”.

Kysy minulta näistä

Liiton jäsenyys, jäsenmaksut, liiton tarjoamat palvelut