Jäsenedut ja alennukset

Tarjoamme jäsenillemme toimialaan liittyviä jäsenetuja ja alennuksia.

Intertek: Tekstiilitestauspalvelua jäsenhinnoin

Intertek tarjoaa tekstiilitestausta erityisehdoin Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille. Olemme solmineet heidän kanssaan kumppanuussopimuksen, jolla saadaan merkittäviä kustannussäästöjä jäsenyrityksille tarjottaviin tekstiilitestauspalveluihin.

Intertekin palveluihin kuuluvat mm. tekstiilien, vaatteiden, jalkineiden ja nahkatuotteiden sekä erikoistekstiilien testaus, kemialliset analyysit, tehdasauditoinnit ja alkuperämaatarkastukset.

Intertekin myöntämä -20% alennus jäsenyrityksillemme, koskee tekstiilien testausta Intertek Hong Kongin laboratorioissa ja sen tytäryhtiöissä globaalisti. Alennusta ei myönnetä ulkopuolella teetettäviin testauksiin, käsittelymaksuihin eikä tiettyihin nk. Softline -kategorian ulkopuolisiin testauksiin. Lisätietoa alennuksesta saat täältä.

Kun haluat testauttaa tuotteita tai materiaaleja, olethan yhteydessä:

Mr. Lawrence Shone

Global Business Manager

Softlines

Email lawrence.shone@intertek.com

Office       +44  (0) 116 263 0330

www.intertek.com

Intertek, Centre Court, Meridian Business Park, Leicester, LE19 1WD

Intertek, The Warehouse, Brewery Lane, Leigh, Lancashire, WN7 2RJ

 

Kilpailuta kuljetukset Logentian avulla

Suomen Tekstiili & Muoti ry ja Logentia Oy ovat sopineet yhteistyöstä jäsenyritysten kuljetuspalveluissa. Logentia Oy on digitaalisten kuljetussopimusten edelläkävijä, joka on erikoistunut kuljetuspalvelujen kilpailuttamiseen ja ohjelmistoihin, joilla voidaan varmistaa parhaan kuljetusvaihtoehdon valinta jokaiselle kuljetukselle sekä optimaaliset asiakasrahtiveloitukset.

Logentia tarjoaa yrityskohtaisen esityksen kuljetuspalvelujen kehittämisestä yrityksen toimittamien kehitystoiveiden pohjalta.

Yhteydenotossa on hyvä mainita, mitkä kuljetuspalvelut ovat tällä hetkellä tärkeimpiä ja millaisia haasteita tällä hetkellä arjessa kohdataan kuljetuksiin liittyen. Yhteydenotto tai Logentian tarjoama yrityskohtainen kehitysehdotus ei millään tavalla sido jäsenyrityksiä eikä aiheuta kustannuksia.

Logentia tarjoaa jäsenyrityksille mahdollisuuden kustannustehokkaisiin palveluihin, joiden tavoitteena on mm.

  • löytää kuljetustarpeeseen nykyistä paremmin sopivat kuljetuspalvelut
  • varmistaa kuljetuspalvelujen hintataso ammattitaitoisella kilpailutuksella
  • toimittaa järjestelmät kuljetusten hinta- ja toimitusaikatiedon saamiseksi myynnin käyttöön, verkkokauppaan ja lähettämön/oston kuljetusten optimaaliseen valintaan
  • automatisoida kuljetuslaskujen tarkastaminen

Yhteystiedot
Eero Valovirta, Co-Founder, Logentia Oy
p.0405741358
eero.valovirta(at)logentia.com
www.logentia.com

Verso: Vastuullisuuden digitaalinen ratkaisu jäsenhintaan

Verso on vastuullisuuden kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka avulla voit tunnistaa, hallita ja johtaa vastuullisuutta. Verson avulla onnistuu vastuullisuudesta viestiminen mielenkiintoisella tavalla – teoista ja tarinoista aina raportointiin saakka.

Verson avulla yritys saa ratkaisun, joka säästää sekä aikaa että rahaa ja tuo vastuullisuuden avulla aitoa lisäarvoa niin aiheen parissa työskenteleville kuin yrityksen liiketoimintaankin. Digitaalisen ratkaisun lisäksi Verson asiantuntijat ovat asiakkaiden käytettävissä!

Tästä voit katsoa videon  siitä, miten Verson asiakas Kotipizza on hyödyntänyt palvelua vastuullisuusmatkallaan.

Yhteistyöetuna Verso tarjoaa liiton jäsenille 10 % alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta. Ota yhteyttä ja kysy tarkempaa tarjousta!

Lisätietoja: Verson asiantuntija Joonas Kalliolta, 044 281 7719 / joonas.kallio@verso.fi

www.verso.fi

Apua vastuullisuusviestintään Communikén Heidi Korvalta jäsenhinnoin

Communikén Heidi Korva tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille viestintä- ja markkinointiapua vastuullisuusviestinnän kehittämiseen ja yritysvastuun brändäämiseen.

Heidi Korva auttaa vastuullisuusviestinnän suunnittelussa, profiloinnissa, mediaviestinnässä ja materiaalien tekemisessä. Hän myös kouluttaa ja valmentaa viestijöitä ja yrityksen avainhenkilöitä.

Communikén Heidi Korva on vastuullisuusviestintään ja yhteiskunnalliseen markkinointiin erikoistunut viestinnän osaaja. Viestinnän ammattilaisten ProCom ry valitsi hänet Vuoden viestintäammattilaikseksi 2015 hänen ansioistaan vastuullisuusviestinnän parissa.

Tutustu Heidi Korvan Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n jäsenille tarjoamiin viestintä- ja koulutuspaketteihin täällä: Viestintä- ja koulutuspaketit Communike

Jos kiinnostut, ota yhteyttä: Heidi Korva, p. 045 200 7606, heidi@communike.fi. Lue lisää: www.communike.fi.

Anton Dell Fashion Consultancy -agenttihakupalvelu: 5% alennusta

Kansainvälinen agenttihakupalvelu Anton Dell Fashion Consultancy auttaa brändejä ja suunnittelijoita löytämään agentteja ja jakelijoita vientimarkkinoilta. Yli 20 vuotta sitten perustetun yrityksen asiakkaisiin lukeutuvat mm. Bench, Miss Sixty ja Lonsdale. Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenet saavat alennusta palvelun hinnoista.

Anton Dell Fashion Consultancyn agentteja, myyntiedustajia ja jakelijoita kattavassa tietokannassa on yli 70 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Yrityksen perustaja Anton Dell toimi itse 25 vuotta muotialan agenttina ennen kansainvälisen tietokantansa kehittämistä.

Yritys tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille 5 % alennusta matchmaking-palveluistaan. Lisätietoja verkkosivuilla www.antondell.com sekä yrityksen kansainvälisestä viestinnästä vastaavalta Dora Roszik-Csendesiltä, dora@antondell.com.

Alennusta ilmoituksista Muotimaailma-lehdessä

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenet saavat jäsenetuna ilmoitukset erikoishinnoin Muotimaailma – Kenkien ja Muodin ammattilehdestä ja Muotimaailma – Muodin erikoislehdestä kuluttajille.

Muotimaailma – Kenkien ja Muodin ammattilehti;

1/1 sivu 4 väri 1250 € ja 1/2 sivu 4 väri 850 € +alv.

Muotimaailma – Muodin erikoislehdestä kuluttajalehti;

1/1 sivu 4 väri 1500 € ja 1/2 sivu 4 väri 950 € +alv.

Ammattilehden vuositilauksen kuusi painettua numeroa erikoishintaan 54 € sis 10% alv.

Kuluttajalehden vuositilauksen neljä painettua numeroa erikoishintaan 20 € sis 10% alv.

Lisätietoja; Tomi Viitanen, Muotimaailma Oy, +358 40 5452 261, tomi.viitanen@muotimaailma.fi

www.muotimaailma.fi

Tilapäistä työskentelytilaa liiton toimistolla Helsingissä

Kokouspäivä Helsingissä, välissä ylimääräistä aikaa? Jos työskentely läppärin kanssa kahvilassa ei miellytä, tarjoamme liiton jäsenille myös vaihtoehdon: yritysten edustajat voivat tulla työskentelemään tiloihimme Etelärantaan.

Meillä on tarjolla tilapäiseen tarpeeseen työhuone, johon voi tulla oman tietokoneen kanssa tekemään töitä vaikkapa palaverien välissä, puoleksi päiväksi tai päiväksi.

Sovi työskentelystä etukäteen toimistopäällikkö Marja-Leena Suikkasen (marja-leena.suikkanen@stjm.fi, 040 137 2339) tai jonkun muun työntekijän kanssa. Tervetuloa toimistolle!

Vastuullisuus- ja viestintäverkostot ja työelämäryhmä

Liitossa toimivat aktiivisesti vastuullisuusryhmä, viestintäverkosto ja työelämäryhmä. Jäsenyritysten edustajat ovat tervetulleita mukaan!

Jos alan vastuullisuuden ja oman yrityksen vastuullisuustyön kehittäminen kiinnostaa, ota yhteyttä vastuullisuusryhmää koordinoivaan asiantuntijaan Satumaija Mäkeen. Liitto tarjoaa myös yrityskohtaista vastuullisuustyön kehittämispalvelua.

Viestintäverkostossa on mahdollisuus sparrata viestinnän parhaita käytäntöjä yhdessä muiden viestinnän tekijöiden kanssa ja vaikuttaa siihen, miten alasta ja alan yrityksistä puhutaan. Verkostoa koordinoi viestintäpäällikkö Mari Kamaja.

Työelämäryhmä koostuu työnantajan edustajista, jotka tuntevat hyvin työelämää. Ryhmä tukee liiton hallitusta työelämän asioita koskevassa päätöksenteossa, kuten työmarkkinatavoitteiden ja painopisteiden asettamisessa sekä liiton työmarkkinatoiminnan kehittämisessä. Ryhmän toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä työmarkkinapäällikkö Tuija Vehviläiseen.