Jäsenedut ja alennukset

Tarjoamme jäsenillemme toimialaan liittyviä jäsenetuja ja alennuksia.

Kilpailuta kuljetukset Logentian avulla

Suomen Tekstiili & Muoti ry ja Logentia Oy ovat sopineet yhteistyöstä jäsenyritysten kuljetuspalveluissa. Logentia Oy on digitaalisten kuljetussopimusten edelläkävijä, joka on erikoistunut kuljetuspalvelujen kilpailuttamiseen ja ohjelmistoihin, joilla voidaan varmistaa parhaan kuljetusvaihtoehdon valinta jokaiselle kuljetukselle sekä optimaaliset asiakasrahtiveloitukset.

Logentia tarjoaa yrityskohtaisen esityksen kuljetuspalvelujen kehittämisestä yrityksen toimittamien kehitystoiveiden pohjalta.

Yhteydenotossa on hyvä mainita, mitkä kuljetuspalvelut ovat tällä hetkellä tärkeimpiä ja millaisia haasteita tällä hetkellä arjessa kohdataan kuljetuksiin liittyen. Yhteydenotto tai Logentian tarjoama yrityskohtainen kehitysehdotus ei millään tavalla sido jäsenyrityksiä eikä aiheuta kustannuksia.

Logentia tarjoaa jäsenyrityksille mahdollisuuden kustannustehokkaisiin palveluihin, joiden tavoitteena on mm.

  • löytää kuljetustarpeeseen nykyistä paremmin sopivat kuljetuspalvelut
  • varmistaa kuljetuspalvelujen hintataso ammattitaitoisella kilpailutuksella
  • toimittaa järjestelmät kuljetusten hinta- ja toimitusaikatiedon saamiseksi myynnin käyttöön, verkkokauppaan ja lähettämön/oston kuljetusten optimaaliseen valintaan
  • automatisoida kuljetuslaskujen tarkastaminen

Yhteystiedot
Eero Valovirta, Co-Founder, Logentia Oy
p.0405741358
eero.valovirta(at)logentia.com
www.logentia.com

Verso: Vastuullisuuden digitaalinen ratkaisu jäsenhintaan

Verso on vastuullisuuden kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka avulla voit tunnistaa, hallita ja johtaa vastuullisuutta. Verson avulla onnistuu vastuullisuudesta viestiminen mielenkiintoisella tavalla – teoista ja tarinoista aina raportointiin saakka.

Verson avulla yritys saa ratkaisun, joka säästää sekä aikaa että rahaa ja tuo vastuullisuuden avulla aitoa lisäarvoa niin aiheen parissa työskenteleville kuin yrityksen liiketoimintaankin. Digitaalisen ratkaisun lisäksi Verson asiantuntijat ovat asiakkaiden käytettävissä!

Tästä voit katsoa videon  siitä, miten Verson asiakas Kotipizza on hyödyntänyt palvelua vastuullisuusmatkallaan.

Yhteistyöetuna Verso tarjoaa liiton jäsenille 10 % alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta. Ota yhteyttä ja kysy tarkempaa tarjousta!

Lisätietoja: Verson asiantuntija Joonas Kalliolta, 044 281 7719 / joonas.kallio@verso.fi

www.verso.fi

Hotel Lilla Robertsista alennusta majoituksesta ja kokouspalveluista

Lilla Roberts tekee yhteistyötä suomalaisten muotialan yritysten kanssa ja hotellin tiloja on käytetty mm. PR-tapahtumiin. Hotelli tarjoaa alennusta liiton jäsenyrityksille.

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritykset saavat huonevarauksista -15% alennuksen Hotel Lilla Robertsin aamiaisen sisältävästä päivän parhaasta hinnasta. Erikoishintaiset huonevaraukset tehdään nettisivuilta: https://book.kampcollectionhotels.com/reserve. Alennuksen saa käyttämällä varaustunnusta STM2017. Sopimushinta on aina saatavilla, niin kauan kuin hotellissa on tilaa. Erikoishintaiset varaukset voi perua kuluitta aina tulopäivänä klo 16.00 asti.

Liiton jäsenyritykset saavat myös -10% alennuksen Lilla Robertsin tilavuokrista ja kokouspalveluista mainitsemalla ”Suomen Tekstiili & Muoti” varausta tehdessä.

Vastuullisuustyö alkuun liiton asiantuntijan avulla

Tarjoamme jäsenillemme tukea niin vastuullisuustyön kehittämiseen kuin yksittäisiin haasteisiin. Tutustu jäsenhintaan sisältyviin palveluihin ja ota yhteyttä! Liiton vastuullisuuspalvelut

Apua vastuullisuusviestintään Communikén Heidi Korvalta jäsenhinnoin

Communikén Heidi Korva tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille viestintä- ja markkinointiapua vastuullisuusviestinnän kehittämiseen ja yritysvastuun brändäämiseen.

Heidi Korva auttaa vastuullisuusviestinnän suunnittelussa, profiloinnissa, mediaviestinnässä ja materiaalien tekemisessä. Hän myös kouluttaa ja valmentaa viestijöitä ja yrityksen avainhenkilöitä.

Communikén Heidi Korva on vastuullisuusviestintään ja yhteiskunnalliseen markkinointiin erikoistunut viestinnän osaaja. Viestinnän ammattilaisten ProCom ry valitsi hänet Vuoden viestintäammattilaikseksi 2015 hänen ansioistaan vastuullisuusviestinnän parissa.

Tutustu Heidi Korvan Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n jäsenille tarjoamiin viestintä- ja koulutuspaketteihin täällä: Viestintä- ja koulutuspaketit Communike

Jos kiinnostut, ota yhteyttä: Heidi Korva, p. 045 200 7606, heidi@communike.fi. Lue lisää: www.communike.fi.

Sari Kuvaja avuksi vastuullisuusviestintään jäsenhinnoin

Vastuullisen liiketoiminnan ja vastuuviestinnän konsultti Sari Kuvaja Signals tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille palveluja jäsenhinnoin.

Sari Kuvajalta saat tukea esimerkiksi yritysten vastuullisuustarinoiden kirjoittamiseen, verkkosivujen vastuullisuusosion ja vastuullisuusraportin työstämiseen. Voit myös vuokrata Sarin määräaikaiseksi vastuullisuusasiantuntijaksi kehittämään yrityksen vastuullisuustyötä.

Sari Kuvaja on kokenut vastuuviestinnän kouluttaja, konsultti ja kirjailija, joka on kirjoittanut muun muassa liiton vastuullisuutta ja kiertotaloutta käsitteleviä julkaisuja.

Esimerkkejä Sarin Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille suuntaamista paketeista löydät täältä: Yritysvastuupalvelut STJM Sari Kuvaja Signals.

Mikäli Sari Kuvajan palvelut kiinnostavat, ota yhteyttä Sari Kuvaja, p. 040 528 2820, sarijohanna.kuvaja@gmail.com

Tukea viestintään ja markkinointiin Viestintätoimisto Pajalta jäsenhinnoin

Viestintätoimisto Paja tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille palveluja jäsenhinnoin.

Pajan kautta saat tukea esimerkiksi viestinnän suunnitteluun, mediatyöhön ja some-aktivointiin. Heidän kauttaan saat apua myös messumateriaalin tuottamiseen, yritysilmeen tai verkkosivujen rakentamiseen.

Paja on tuntee alan hyvin, sillä toimisto on toiminut liiton viestinnän yhteistyökumppanina.

Esimerkkejä jäsenille suunnatuista paketeista löydät täältä: Viestinta-ja-markkinointipaketit-Suomen-Tekstiili-Muodin-jasenille-2017.

Jos Paja kiinnostaa, ota yhteyttä Marianne Holmlundiin, p. 050 1842, marianne.holmlund@pajacomms.com

Nuorille työnhakijoille suunnattu sovellus ilmaiseksi kokeiluun

Tiitus on uusi mobiilisovellus, joka yhdistää nuoret työnhakijat työnantajiin. Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenet voivat käyttää palvelua veloituksetta kolmen kuukauden ajan.

”Helppoo ja nopeeta työnhakua” on Tiituksen tunnuslause. Se on uusi mobiilisovellus, jossa nuori työnhakija voi hakea kaikkia avoimia työpaikkoja kätevästi yhdellä ja samalla profiililla.

Työnantajalle suurin hyöty on tavoittaa nuoret tehokkaasti yhden palvelun avulla. Omista työpaikkailmoituksista voi tehdä rohkeita ja innostavia, ja tulevaisuuden potentiaaliset osaajat löytää muutamalla painalluksella.

Profiilissaan nuori arvioi omaa osaamistaan ja vahvuuksiaan. Profiiliin voi lisätä videon, kuvia ja tähtihetkiä sosiaalisesta mediasta.

Sovellus ehdottaa nuorelle parhaiten sopivia avoimia työtehtäviä. Työhakemuksen etenemistä voi seurata puhelimesta. Työnantaja ja työnhakija voivat myös chattailla ja näin aloittaa keskustelun jo ennen ensimmäistä työhaastattelua.

Tiituksen palvelu on lanseerattu helmikuussa 2017. Tiitus tarjoaa nyt etuna kaikille Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille palvelun kolmen kuukauden ajaksi ilmaiseksi.

Käyttö sisältää rajattoman määrän työpaikkailmoituksia (norm. 129€/kk). Jäsenyritys voi lunastaa palvelun ilmaiseksi käyttöönsä syöttämällä lisenssikoodin ”tekstiilimuoti” rekisteröitymisen yhteydessä.

Lue lisää Tiituksen verkkosivuilta.

Fashion Center - uusi muodin keskus: alennusta vuokrasta

Fashion Center tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille 10% alennusta ensimmäisen vuoden vuokrasta. Vuokra-ajat ovat pääosin kolme ja neljä vuotta riippuen vuokratilan sijoittumisesta rakennuksessa.

Fashion Centerin ensimmäinen talo valmistui keväällä 2017 ja se on jo täyteen varattu. Suunnitelmia toisen toimitalon rakennuttamisesta tehdään parhaillaan: jos uusille toimitiloille on riittävästi kysyntää, rakennustyöt Vehkalassa jatkuvat heti, kun ensimmäinen talo on saatu toimintaan. Toiseen rakennukseen on suunniteltu 9-500 m2 kokoisia toimitiloja palvelemaan eri kokoisten yritysten tarpeita.

Lisätietoja Fashion Center -keskuksesta:
Tony Lassooy
tony.lassooy@fashioncenter.fi
p. 0400 783210
www.fashioncenter.fi

Stockholm Showroomin messualennus

Tukholman Nacka Strandiin helmikuussa on 2016 avattu showroom-keskus, jonka yhteydessä järjestettävät myyntipäivät ja Fashion Business Days -messut tarjoavat suomalaisyrityksille mahdollisuuden vahvistaa asemaansa Ruotsin markkinoilla.

Showroom-keskuksessa on esillä 300 yritystä ja lähes 900 brändiä. Joukossa on ruotsalaisia ja kansainvälisiä merkkejä, myös suomalaisyrityksiä. Vuokrasopimukset tehdään pääosin 3-6 vuodeksi. Ympärivuotisesti avoinna olevassa keskuksessa on tällä hetkellä yli 80 showroomia noin 10 000 m2 alueella. Keskuksessa järjestetään vuosittain useita myyntipäiviä, jonka lisäksi yritykset voivat kutsua ostajia paikalle milloin vain.

Vapaana on lähinnä isompia showroomeja, joista tiedusteluihin vastaa Vanessa Leporati Wahlund, Head of Business & Showrooms.

Alueella sijaitsevassa messuhallissa järjestetään muun muassa Fashion Business Days -messut sekä Nordic Shoe & Bag Fair -messut.

Messujen järjestäjä Agenturföretagen tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille mahdollisuuden osallistua messuille näytteilleasettajana Agenturföretagenin jäsenhintaan (esim. 12. m2 osasto hintaan 11 940 SEK, ei-jäsenille 18 000 SEK).

Tarjous on voimassa vain ensimmäisellä osallistumiskerralla ja edellyttää, että näytteilleasettajalla on etukäteen sovittuja tapaamisia messuilla.

Sustainable Fashion Academyn koulutuksista 10% alennusta

Sustainable Fashion Academy (SFA) on tekstiilialan vastuullisuuskysymysten koulutus- ja kehittämisportaali. SFA:n koulutus tarjoaa osallistujille perustiedot tekstiili- ja vaatetusteollisuuden vastuullisuudesta ja vastuullisuustyön kehittämisestä omassa organisaatiossa. Seuraava SFA verkkokoulustus alkaa keväällä 2017.

Jäsenyritykset saavat SFA:n vuoden 2017 koulutuksista 10 % alennuksen.

Lue lisää: Sustainable Fashion Academy

Anton Dell Fashion Consultancy -agenttihakupalvelu: 5% alennusta

Kansainvälinen agenttihakupalvelu Anton Dell Fashion Consultancy auttaa brändejä ja suunnittelijoita löytämään agentteja ja jakelijoita vientimarkkinoilta. Yli 20 vuotta sitten perustetun yrityksen asiakkaisiin lukeutuu mm. Bench, Miss Sixty ja Lonsdale. Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenet saavat alennusta palvelun hinnoista.

Anton Dell Fashion Consultancyn agentteja, myyntiedustajia ja jakelijoita kattavassa tietokannassa on yli 70 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Yrityksen perustaja Anton Dell toimi itse 25 vuotta muotialan agenttina ennen kansainvälisen tietokantansa kehittämistä.

Yritys tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille 5 % alennusta matchmaking-palveluistaan. Lisätietoja verkkosivuilla http://www.antondell.com sekä yrityksen kansainvälisestä viestinnästä vastaavalta Dora Roszik-Csendesiltä, dora@antondell.com.

Trendikirjat: 10% alennusta

Swedish Fashion Council tuottaa kaksi kertaa vuodessa trendikirjasarjan, josta jäsenyrityksemme saavat 10 % alennuksen. Trendikirjat tarjoavat läpileikkauksen tulevien kausien tyyleistä, väreistä, materiaaleista sekä kuvioista ja auttavat näin ammattilaisia oikeiden valintojen tekemisessä.

The Fabric Source: 25% alennusta palveluista

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenet saavat 25 % alennuksen tanskalaisen Danish Fashion Instituten ylläpitämästä  The Fabric Sourcen palveluista. The Fabric Source on vastuullisten tekstiilimateriaalien monikanavainen kirjasto,

The Fabric Source on kestävän kehityksen ja vastuullisten tekstiilimateriaalien monikanavainen kirjasto, jonne on koottu yli 2000 kestävän kehityksen mukaista kangaslaatua eri puolilta maailmaa.

Kirjasto on tarkoitettu niin suunnittelijoille kuin tekstiilien hankintaketjun osapuolille. Paikan päällä on mahdollista tutustua ja tehdä tilauksia eri tekstiileistä. Tekstiilinäytteitä ja tekstiilejä voi myös tilata the Fabric Sourcen kautta. Tarjolla on kangasnäytteiden lisäksi muitakin inspiraation lähteitä, kuten ammattikirjallisuutta ja tietokantoja.

The Fabric Source järjestää myös työpajoja ja koulutuksia ja on  aktiivisesti yhteistyössä myös biomateriaalien tutkijoiden ja kehittäjien kanssa.

Alennusta ilmoituksista Modin-lehdessä

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenet saavat Modin-lehden ilmoituksista oheiset alennukset.

Tarjouspaketti A: Yhteishinta 1500 € (normaalihinta 2150 €), sisältää:

Tarjouspaketti B: Yhteishinta 900 € (normaalihinta 1500 €), sisältää:

Näiden vaihtoehtona kaikista ilmoitustuotteista -20 % alennus. Kaikkiin yllä oleviin hintoihin lisätään alv. Alennukset ovat voimasa vuoden 2017 loppuun saakka.

Alennusta ilmoituksista Muotimaailma-lehdessä

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenet saavat jäsenetuna ilmoitukset erikoishinnoin Muotimaailma – Kenkien ja Muodin ammattilehdestä ja Muotimaailma – Muodin erikoislehdestä kuluttajille.

Muotimaailma – Kenkien ja Muodin ammattilehti;
1/1 sivu 4 väri 1250 € ja 1/2 sivu 4 väri 850 € +alv.
Muotimaailma – Muodin erikoislehdestä kuluttajalehti;
1/1 sivu 4 väri 1500 € ja 1/2 sivu 4 väri 950 € +alv.

Ammattilehden vuositilauksen kuusi painettua numeroa erikoishintaan 54 € sis 10% alv.
Kuluttajalehden vuositilauksen neljä painettua numeroa erikoishintaan 20 € sis 10% alv.

Lisätietoja; Tomi Viitanen, Muotimaailma Oy, +358 40 5452 261, tomi.viitanen@muotimaailma.fi
www.muotimaailma.fi

Intertek: Tekstiilitestauspalvelua jäsenhinnoin

Intertek tarjoaa tekstiilitestausta erityisehdoin Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille. Olemme solmineet Intertekin kanssa kumppanuussopimuksen, jolla saadaan merkittäviä kustannussäästöjä jäsenyrityksille tarjottaviin tekstiilitestauspalveluihin. Sopimus tarjoaa jäsenyritysten teettämään tuotetestaukseen selkeää ja helppoa palvelumallia.

Intertek Finlandin palveluihin kuuluvat mm. tekstiilien, vaatteiden, jalkineiden ja nahkatuotteiden sekä erikoistekstiilien testaus, kemialliset analyysit, tehdasauditoinnit ja alkuperämaatarkastukset. Intertekillä on yli 38 000 asiantuntijaa yli 1000 laboratoriossa ja toimistossa. Toimipisteitä sillä on yli 100 maassa.

Intertek Finlandin Suomen yhteyshenkilö tekstiilien testausasioissa on vaihtunut. Said Moshtaghi työskentelee Tukholman toimipisteessä ja voit olla häneen yhteydessä suomen kielellä tekstiilien testausasioissa:

Mr. Said Moshtaghi
Service Solution Engineer
+46708750040
said.moshtaghi@intertek.com

Kansainväliset alan julkaisut luettavissa extranetissä

Jäsenillämme on mahdollisuus lukea sähköisessä muodossa alan kansainvälisiä raportteja ja julkaisuja, kuten esimerkiksi Habit Sko & Mode. Tutustu julkaisuihin extranetissä

Tilapäistä työskentelytilaa liiton toimistolla Helsingissä

Kokouspäivä Helsingissä, välissä ylimääräistä aikaa? Jos työskentely läppärin kanssa meluisassa kahvilassa ei miellytä, tarjoamme liiton jäsenille myös vaihtoehdon: yritysten edustajat voivat tulla työskentelemään tiloihimme Etelärantaan.

Meillä on tarjolla tilapäiseen tarpeeseen työhuone, johon voi tulla oman tietokoneen kanssa tekemään töitä vaikkapa palaverien välissä, puoleksi päiväksi tai päiväksi.

Sovi työskentelystä etukäteen toimistopäällikkö Marja-Leena Suikkasen (marja-leena.suikkanen@stjm.fi, 040 137 2339) tai jonkun muun työntekijän kanssa. Tervetuloa toimistolle!

Vastuullisuus- ja viestintäverkostot ja työelämäryhmä

Liitossa toimivat aktiivisesti vastuullisuusryhmä, viestintäverkosto ja työelämäryhmä. Jäsenyritysten edustajat ovat tervetulleita mukaan!

Jos alan vastuullisuuden ja oman yrityksen vastuullisuustyön kehittäminen kiinnostaa, ota yhteyttä vastuullisuusryhmää koordinoivaan asiantuntijaan Satumaija Mäkeen.

Viestintäverkostossa on mahdollisuus sparrata viestinnän parhaita käytäntöjä yhdessä muiden viestinnän tekijöiden kanssa ja vaikuttaa siihen, miten alasta ja alan yrityksistä puhutaan. Verkostoa koordinoi viestintäpäällikkö Mari Kamaja.

Työelämäryhmä koostuu työnantajan edustajista, jotka tuntevat hyvin työelämää. Ryhmä tukee liiton hallitusta työelämän asioita koskevassa päätöksenteossa, kuten työmarkkinatavoitteiden ja painopisteiden asettamisessa sekä liiton työmarkkinatoiminnan kehittämisessä. Ryhmän toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä työmarkkinapäällikkö Tuija Vehviläiseen.

Vastuullisuusuutiskirje ja työmarkkinakirje

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n vastuullisuuskirje kokoaa yhteen yritysvastuun ajankohtaiset tapahtumat sekä kiinnostavimmat uutiset ja esimerkit kotimaasta ja maailmalta. Postituslistalle pääset ottamalla yhteyttä Satumaija Mäkeen.

Työmarkkinakirje on työelämän asioihin keskittyvä ajankohtaiskirje, joka kertoo ajankohtaiset asiat työmarkkinoihin liittyvistä neuvotteluista, sopimuksista ja tapahtumista. Kirje on suunnattu työsuhdeasioista jäsenyrityksissä vastaaville eli esimerkiksi toimitusjohtajille, esimiehille, HR-ihmisille ja palkanlaskijoille, Kirjeestä voi kysyä lisätietoja Tuija Vehviläiseltä.