Startup-jäsenyys

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n startup-jäsenenä aloitteleva yrityksesi pääsee osaksi tekstiili- ja muotialan vahvaa ja monipuolista verkostoa.

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili- ja muotialan yritysten järjestö. Liiton varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea kaikenkokoiset tekstiili- ja muotialan yritykset. Kumppanijäsenyys on puolestaan tarkoitettu muilla toimialoilla toimiville yrityksille ja muille yhteisöille, kuten oppi- ja tutkimuslaitoksille.

Startup-jäsenyys uusille yrityksille

Liiton hallitus voi hyväksyä liittoon myös uuden tekstiili- tai muotialaa harjoittavan yrityksen (yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö), jolla ei ole vielä palkattuja työntekijöitä tai vahvistettua tilinpäätöstä. Tällaista jäsentä kutsutaan startup-jäseneksi.

Suomessa toimiva startup-jäsen voidaan hyväksyä liiton varsinaiseksi jäseneksi yrityksen suostumuksella, kun yritys palkkaa työntekijän tai työntekijöitä tai yrityksen ensimmäisen vahvistetun tilinpäätöksen jälkeen.

Startup-jäsenen jäsenmaksu on liikevaihtoperusteinen. Huomioithan, että startup-jäsenellä ei ole läsnäolo-, puhe- eikä äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa, mutta startup-jäsenelle kuuluvat samat jäsenpalvelut kuin varsinaisille jäsenille. Startup-jäsenet maksavat vain Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenmaksun.

Kiinnostuitko startup-jäsenyydestä?

Hae liiton startup-jäseneksi täyttämällä tästä linkistä avautuva lomake. Liiton hallitus käsittelee jäsenhakemukset kuukausittain kokouksissaan. Päätös jäseneksi hyväksymisestä tehdään viimeistään kuuden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Lue myös

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n säännöt

Jäsenmaksun perusteet

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n startup-jäsenen jäsenmaksu 2022:

300 e + 0,0035 % yrityksen liikevaihdosta. Liikevaihto on jäsenyrityksen kalenterivuonna 2021 päättyneen tilikauden koko liikevaihto.