3D-suunnitteluprosessi tutuksi

Miten 3D-suunnitteluprosessi eroaa perinteisestä vaatesuunnittelun prosessista ja mitä muutosmatkalla tulisi huomioida? Mitä eroja suunnitteluohjelmissa on ja millä perusteella valita yritykselle sopivin? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan tässä 3D-suunnitteluun keskittyvässä, maksuttomassa koulutuspäivässä.
  • Ajankohta: 26.03.2024 09:00-16:00
  • Ilmoittautuminen alkaa: 11.01.2024 00:00
  • Ilmoittautuminen päättyy: 19.03.2024 23:59
Ilmoittaudu
  • Paikka: Ravintola Gillet
  • Osoitetiedot: Kasarmikatu 23, 00130 Helsinki
  • Maa: Suomi

Tietoa tapahtumasta

3D-suunnitteluprosessi eroaa usein ratkaisevasti perinteisestä vaatesuunnittelun prosessista ja onnistunut 3D:n käyttöönotto vaatii ymmärrystä näistä eroista, jotta 3D:stä ei tulisi ylimääräistä taakkaa nykyisten prosessien ohelle. Tässä koulutuspäivässä avataan suunnitteluprosessia aina materiaalien digitoinnista kaavoitukseen, mallinnukseen, sovituksiin, renderöintiin ja muihin työvaiheisiin. Koulutus on suunnattu erityisesti vaateyritysten suunnittelun parissa työskenteleville, mutta koska 3D:n käyttöönotto vaikuttaa koko organisaatioon, suosittelemme koulutusta myös muille aiheesta kiinnostuneille.

Ohjelma:
09.00 Mitä 3D tarkoittaa vaatesuunnittelussa?
09.45 Mitä 3D-ohjelmistoja markkinoilla on ja miten ne toimivat?
10.30 Miltä 3D-suunnitteluprosessi näyttää ja mitä kaikkea se pitää sisällään
11.45 Lounas
12.30 Mitä tulisi ottaa huomioon ennen 3D:n käyttöönottoa?
13.30 3D:n hyödyntäminen – käytännön esimerkki
15.30 Kysymyksiä ja vastauksia
16.00 Mahdollisuus yksilölliseen neuvontaan 4×15 min (neuvonta-ajat täynnä)

Tilaisuus järjestetään englanniksi ja tilaisuuden luonteesta johtuen etäosallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista. Tilaisuus on maksuton ja sen aikana tarjotaan osallistujille aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit. Koulutuksen päätteeksi on mahdollista varata ennakkoon yksityinen, lyhyt neuvontakeskustelu kouluttajan kanssa, jolloin hän voi vastata juuri teidän yritykseenne liittyviin kysymyksiin. Neuvonta-ajan voi varata ilmoittautumislomakkeella (HUOM! Ajat täynnä).

Kouluttajana toimii tanskalainen Kristina Nedeljkovic, joka on auttanut lukuisia muotialan yrityksiä digitalisaatiomatkallaan ja 3D-prosessien parissa yrityksensä 3DKN:n kautta. Ennen yrittäjyyttä hän on työskennellyt muun muassa Bestsellerillä ja lisäksi hän opettaa 3D-suunnittelua Design School Koldingissa.

Lisätietoja:
Aleksandra Prami, aleksandra.prami(at)stjm.fi

Koulutus toteutetaan osana Suomen Tekstiili & Muoti ry:n digitalisaatiohanketta, joka on Euroopan Unionin rahoittama –  NextGenerationEU.   

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat