Aalto EE: Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta -ohjelman aloitus

Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta -ohjelmassa laajennat ymmärrystäsi kansainvälisistä liiketoimintamahdollisuuksista tekstiili- ja muotialalla. Ohjelma on räätälöity alan yrittäjille, yritysten johdolle ja asiantuntijoille, kuten markkinointi- tai vientipäälliköille.
  • Ajankohta: 01.12.2022 09:00-16:00
  • Ilmoittautuminen alkaa: 24.08.2022 14:20
  • Ilmoittautuminen päättyy: 28.11.2022 09:00
Ilmoittaudu
  • Paikka: Helsinki

Tietoa tapahtumasta

Ohjelman aikana kehität strategista ajattelukykyäsi, business-osaamistasi, sekä ymmärrystä brändin roolista kasvussa. Saat työkaluja kestävän liiketoiminnan rakentamiseen ja vahvistat verkostoasi muiden alan toimijoiden kanssa. Ohjelman jälkeen olet uudella osaamisellasi ja asiantuntijoiden tuella luonut konkreettisen kasvusuunnitelman omalle yrityksellesi. Kouluttajina tulet näkemään sekä akateemisia huippunimiä että vahvaa toimialaosaamista.

Ohjelman suorittaminen tukee strategista kasvun suunnittelua ja johtamista organisaatiossa. Osallistujat saavat uutta oppia brändin ja sen tarinan merkityksestä arvon tuottajana. Lisäksi opit menetelmiä ja uusien työkalujen käyttöä yrityksen brändistrategian rakentamiseen. Ohjelman aikana tehtävään kasvusuunnitelmaan sisällytetään osallistujan yrityksen nykytilan analyysi, kasvutavoitteet sekä toimintasuunnitelma tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Lue lisää Aalto EE:n verkkosivuilla

Ilmoittaudu ohjelman 
virtuaaliseen infotilaisuuteen 22.9. klo 9-10 
tästä linkistä!