Afrikka-raportin julkistus

Tapahtuman tiedot

Pohjois-Afrikan mailla on pitkät perinteet tekstiili- ja muotialan tuotannossa. Egyptin, Tunisian ja Marokon lisäksi Etiopia on ollut viime vuosina paljon esillä teollisuuspuistojensa ja mittavien tekstiilialan investointien vuoksi. Etelä-Afrikassa on luonnonkuitujen tuotantoa ja Kenian vaateteollisuus työllistää 40 000 henkilöä. Kyseisiä Afrikan maita käsittelevä raportti jatkaa liiton julkaisemaa alan toimintamaita ja -alueita käsittelevää julkaisusarjaa.

Raportit ovat tiiviitä tietopaketteja, jotka pyrkivät antamaan kattavan kuvan hankintamaiden erityispiirteistä, olosuhteista, riskeistä ja mahdollisista kaupanesteistä. Käymme julkistustilaisuudessa läpi raportin keskeisiä havaintoja ja kerromme mukaan valittujen Afrikan maiden erityispiirteistä tekstiili- ja vaatealan hankinta-alueena.

Ajankohta: torstai 17.12.2020 klo 10-11
Ilmoittautuminen: keskiviikkoon 16.12.2020 klo 14 mennessä tästä linkistä
Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa osallistumislinkin webinaaria edeltävänä päivänä.

Huom! Webinaari ja maaraportit on suunnattu ainoastaan liiton jäsenyrityksille.

Afrikka-raportti on webinaarin jälkeen ladattavissa liiton Extranetistä.

Raporttisarjassa on tähän mennessä julkaistu Turkkia, Bangladeshia, Venäjää, Intiaa, Kiinaa, Portugalia ja Baltian maita käsittelevät raportit. Jäsenyritysten edustajat voivat ladata raportit itselleen extranetistä tai tiedustella niitä liiton asiantuntijoilta.