Benchmarking Tour Tukholmaan

Tapahtuman tiedot

Ryhmä on täynnä, mutta voit ilmoittautua vielä peruutuspaikalle. 

Välkommen till Stockholm! Suomen Tekstiili & Muoti ry järjestää tutustumismatkan Tukholmaan, kiinnostavien muoti- ja lifestyle-alan konseptien kaupunkiin.

Matkalla tapaamme menestyneitä yrityksiä ja kuulemme, miten päästä myynnin vauhtiin Ruotsin markkinoilla. Saamme vinkkejä myös kansainvälisen jakelun kasvattamisesta.

Tutustumme sekä uusiin, ripeästi kasvaviin brändeihin, että menestyksekkään uudistuksen tehneisiin muoti- ja lifestyle-yrityksiin. Tule mukaan kuulemaan, mitkä ovat menestyksen tärkeimmät avaimet Ruotsin erittäin kilpailluilla markkinoilla – ja maailmalla ylipäätään!

Hinta

  • Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritykset: 50 €/hlö
  • Muut kuin ST&M:n jäsenyritykset: 200 €/hlö

Hinta sisältää kaksipäiväisen matkaohjelman.

Osallistujat vastaavat itse majoitus- ja matkavarauksistaan ja -kuluistaan. Anne Ruokamolta saa vinkkejä suositushotelleista. Omakustanteiset ateriat nautitaan Sissin valitsemissa ruotsalaista konseptiajattelua edustavissa paikoissa.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 18.4.2018 mennessä tästä linkistä.
Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan jälkeen.

Muuta

Matka on suunnattu tekstiili- ja muotialan yrityksille. Ohjelmasta vastaa PanScan Consulting, joka järjesti Lifestyle Business Tour -matkan Kööpenhaminaan toukokuussa 2016.

Matka järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan. Paikkoja on rajoitettu määrä. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin matkalle on paikkoja, ovat Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritysten edustajat etusijalla.

Lisätietoja: Anne Ruokamo