Bonjour la France: Ranska tekstiili- ja muotialan vientimaana

Tapahtuman tiedot

67 miljoonan asukkaan Ranska on modernimpi kuin vahvat perinteet antavat ymmärtää. Ranska ei ole vain Pariisi, ja yksi ranskalainen région voi olla väestöltään Suomen kokoinen. Pohjoismaat on pop ja Ranskassa on jo jonkin aikaa ollut varsinainen Suomi-buumi. Ostovoimaa ja mahdollisia asiakkaita siis riittää, mutta minkälaisia ranskalaiset ovat kuluttajana ja miten lyödä läpi tyylin ja muodin mekassa?

Tervetuloa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n tilaisuuteen Ranskasta tekstiili- ja muotialan vientimaana. Aamupäivän aikana kuulet tuoreet kuulumiset Ranskan markkinoilta sekä fact finding -matkasta toukokuiseen Pariisiin.

OHJELMA

Klo 9.30 kahvia ja aamupalaa tarjolla, ohjelma alkaa klo 10.

Ranskalaiset markkinat ja asiakkaat
Salme Salokannel, Consultant, Global Fashion Management Executive MBA

Mitä Ranskan markkinoille tähyävien yritysten pitäisi tietää liiketoimintakulttuurista ja kulttuurieroista, jotta ovet avautuvat? Mitä ranskalaiset kuluttajat arvostavat? Miten ranskalaiset pukeutuvat ja sisustavat – löytyykö maasta liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisyrityksille? Salme Salokannel kertoo myös suunnitteilla olevasta tutustumismatkasta Pariisiin.

Case Andiata: Suomesta Saint-Germain-des-Présiin
Matilda Morelius, Designer, Andiatan Pariisin-myymälän johtaja

Pariisissa muotimarkkinointia opiskellut Matilda Morelius on Andiatan perustajan Tarja Rantasen tytär ja vastaa yrityksen toiminnasta Ranskassa. Andiata avasi  keväällä 2019 ­ensimmäisen Euroopan-liikkeensä Pariisissa, Rue Bonapartella, yhdellä kaupungin arvostetuimmista ostoskaduista. Kuulemme Matilda Moreliuksen kokemuksista Ranskan markkinoilla.

Alustusten jälkeen on aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle!

Ajankohta: 7.2. klo 10-12
Paikka: Helsingin keskusta (tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille vahvistusviestissä)
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 31.1.2020 tästä linkistä. Voit ilmoittautua samasta linkistä etäosallistumiseen Skype for Businessin välityksellä (etäosallistuminen vain ST&M jäsenyrityksille). Paikkoja on rajoitetusti ja tilaisuuden täyttyessä ovat ST&M:n jäsenyritykset etusijalla. Tapahtuma on maksuton, mutta 5.2.2020 klo 12 jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme 50 € kulujen kattamiseksi.

Lisätietoja: Anne Ruokamo