Business Hunting -matka Tukholmaan

Tapahtuman tiedot

Huom.! Ilmoittautuminen on päättynyt 31.5.

 

Järjestämme yhteistyössä PanScan Consultingin kanssa ostaja- ja muiden vaikuttajakohtaamisten matkan Tukholmaan.

Matkan tavoitteena on tavata muun muassa jälleenmyyntikanavien edustajia, sisäänostajia ja agentteja ja luoda suhteita kaupan ja median edustajiin.

Alustava ohjelma 24.9.

Meno Tukholmaan ja iltatilaisuuden valmistelu. Ensimmäisen päivän iltana yrityksillä on mahdollisuus esitellä kiinnostavimpia uutuuksiaan Suomen suurlähettilään residenssissä Tukholman keskustassa.

PanScan kutsuu tilaisuuteen sisäänostajia, jälleenmyyntikanavien johtoa, agentteja, bloggareita, mediaa ja muita suomalaisille yrityksille tärkeitä vaikuttajia. PanScan hoitaa kutsuttujen aktiivisen kontaktoinnin ennen matkaa.

Tämä on oiva foorumi innostavalle hissipuheelle, olethan valmiina!

Alustava ohjelma 25.9.

Toinen päivä on varattu yritysten omia aktiviteetteja varten – jatkokeskusteluita kiinnostuneiden tahojen kanssa, sekä niiden kontaktien tapaamisia, jotka eivät illan tapahtumaan päässeet.

 

Osallistujat

Matka on suunnattu pääsääntöisesti muotialan yrityksille. Paikkoja on rajoitettu määrä. Huom! Osallistuvilla yrityksillä tulee olla englannin- ja/tai ruotsinkieliset verkkosivut.

Hinta

  • Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritykset: 200 €/yritys
  • Muut kuin ST&M:n jäsenyritykset: 400 €/yritys

Osallistujat vastaavat itse majoitus- ja matkavarauksistaan ja -kuluistaan. Anne Ruokamolta saa vinkkejä suositushotelleista.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä.
Osallistumismaksu laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen, eikä sitä palauteta, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Muuta

Matka järjestetään, mikäli osallistuvia yrityksiä on vähintään kahdeksan. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin matkalle on paikkoja, ovat ST&M:n jäsenyritysten edustajat etusijalla.

Lisätietoja: Anne Ruokamo