Digital & Circular Studia Generalia: Kiertotalouden mukainen suunnittelu

Tapahtuman tiedot

Digital & Circular Studia Generaliassa pääset kuulemaan ajankohtaisista aiheista tekstiili- ja vaatetusalan asiantuntijoilta.
Webinaarisarja on kaikille avoin ja ilmainen. Webinaarit järjestetään parittomien viikkojen torstaiaamuisin klo 9.00-10.00. Tervetuloa!

Lisätietoja Savonia-ammattikorkeakoulun Digital & Circular Fashion House -hankkeesta: https://digitalcircularfashion.savonia.fi/

 

Webinaarisarjan starttaa luento kiertotalouden mukaisesta suunnittelusta to 16.9. Luennoimassa on Annariina Ruokamo LAB-ammattikorkeakoulusta.

Kiertotalouden mukaisessa suunnittelussa muotoilija huomioi tuotteen koko elinkaaren. Kiertotalous on noussut vastuullisuuskeskusteluissa muotoiluosaamisen ytimeen. Nykyisiltä ja tulevaisuuden suunnittelijoilta edellytetään työelämässä kokonaisvaltaista vastuullisuuden hallintaa, ja kiertotalous on yksi olennaisimmista vastuullisuuden osa-alueista.

Lue lisää kiertotalouden mukaisesta suunnittelusta täältä. LAB-ammattikorkeakoulun KISU-hankkeessa on kehitetty KISU – Muotoilijan opas 1.0, joka on luettavissa täällä.

Webinaarin aihe kuuluu Digital & Circular Fashion House -hankkeen teemaan: Tuottaminen, suunnittelu ja tuotanto

Webinaarisarjan pysyvä osallistumislinkki: https://savonia.zoom.us/my/zoom.huone1

Keskustelut tallennetaan ja ovat myöhemmin kuunneltavissa Digital & Circular Fashion Housen Youtube-kanavalta.