EU:n tekstiilistrategia – mistä on kyse?

Tapahtuman tiedot

Euroopan komissio valmistelee parhaillaan tekstiilistrategiaa, jonka tavoitteena on vahvistaa tekstiilialan kestävyyttä, kilpailukykyä ja innovaatioita. Mistä tekstiilistrategiassa on kyse? Minkälaisia suunnitelmia EU:lla on eurooppalaisen tekstiilialan siirtymän edistämiseen kohti kestävämpää suuntaa?

Suomen Tekstiili & Muoti ry ja Kaupan liitto ry järjestävät perjantaina 18.6. klo 9.00–9.45 jäsenyrityksilleen tekstiilistrategiaa käsittelevän webinaarin. Webinaasissa käydään läpi keskeiset tekstiilistrategian taustat ja tavoitteet sekä valmisteluun liittyvä aikataulu. Lisäksi yritysten edustajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä liittyen tekstiilistrategian sisältöön.

Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen perjantaihin 11.6. mennessä sähköpostilla Satumaija Mäelle.

Lisätietoa EU:n tekstiilistrategian valmistelusta ja parhaillaan käynnissä olevasta kuulemisesta löytyy Euroopan komission verkkosivuilta.

Ajankohta: perjantai 18.6. klo 9.00–9.45
Sijainti: Teams-kokous (osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille)
Ilmoittautuminen: Tilaisuus on maksuton ja suunnattu Suomen Tekstiili & Muoti ry:n ja Kaupan liiton jäsenille. Ilmoittaudu tilaisuuteen 16.6. klo 16 mennessä tästä linkistä.

Ohjelma:

Tervetuloa ja tilaisuuden pelisäännöt
Marja Ola, johtava asiantuntija, Kaupan liitto

Tekstiilistrategian valmistelun taustat ja tilanne
Sarianne Tikkanen, erityisasiantuntija, Ympäristöministeriö

Kysymyksiä Sariannelle

Mitä, milloin ja vaikutukset tekstiilialan valmistajiin ja maahantuojiin
Satumaija Mäki, johtava asiantuntija, Suomen Tekstiili & Muoti ry

Kysymyksiä ja kommentteja

Pyrimme lopettamaan webinaarin klo 9.45. Jos kysymyksiä esitetään oletettua enemmän, jatkamme webinaaria klo 10 asti, jotta kaikki halukkaat pääsevät esittämään kysymyksensä.