FINIX ja Telaketju: Tekstiilien resilientit kiertotalouden liiketoimintamallit

Tapahtuman tiedot

Telaketju-verkoston ja FINIX-tutkimushankkeen yhteistyössä järjestämässä tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten rakennamme tekstiilien resilientit kiertotalouden liiketoimintamallit.

Verkossa järjestettävässä tapahtumassa apulaisprofessori Samuli Patala avaa meille, mitä tarkoitetaan resilienssillä. Kurkistamme tulevaisuudentutkija Elina Hiltusen kanssa tulevaisuuteen, ja europarlaamentaarikko Sirpa Pietikäinen maalaa meille kuvan, johon EU haluaa tekstilien kiertotalouden etenevän. Tutkijatohtori Olli Sahimaalla on meille valmis resepti kestävään tekstiilien kiertotalouteen.

Puheenvuorojen jälkeen on vuorossa työpaja. Työpajan tavoitteena on visioida innostavaa tulevaisuudenkuvaa tekstiilien kiertotaloudelle. Pohdimme myös, millaiset tekstiilialan liiketoimintamallit edistävät kiertotaloutta systeemitasolla ja ovat resilienttejä toimintaympäristön muutoksille.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita rakentamaan uusia tulevaisuuden liiketoimintamalleja tekstiilien kiertotalouteen.

Aika: tiistai 26.1.2021 klo 9.00-12.00
Paikka: online (tapahtumaan osallistuvat saavat linkin pari päivää ennen tapahtuman alkua)
Ilmoittautuminen: tästä linkistä

Lisätietoja

Sini Suomalainen
FINIX-hankkeen vuorovaikutusvastaava
sini.suomalainen@aalto.fi