Finix: Tekstiilimateriaalin vaihtaminen ekologisempaan -workshop

Tapahtuman tiedot

Tekstiilimateriaalien ympäristövaikutuksista keskustellaan nyt laajasti ja moni yritys haluaa siirtyä käyttämään ekologisempia vaihtoehtoja. Vaihtoprosessissa on kuitenkin paljon ratkaistavia haasteita. Materiaalin ekologisuuteen vaikuttaa aina myös käyttötarkoitus. Haasteena on usein myös saatavuus, laatu, hinta ja kierrätettävyys elinkaaren lopussa. Mitä asioita kokonaisuuteen kuuluu, miten löytää tasapaino eri näkökulmien välille ja perustella se itselle ja asiakkaille?

FINIX – kestävät tekstiilisysteemit -tutkimushanke järjestää 25.5. klo 10-12:15 ekologisempiin materiaaleihin siirtymistä harkitseville pienille ja keskisuurille yrityksille ilmaisen online-workshopin, jonka tarkoitus on tarjota tutkittua tietoa tähän pohdintaan. Tapahtumassa pääsette tutkija Marja Rissasen johdattaman arvioimaan sitä, millainen materiaalivaihdos olisi teidän toiminnassanne toteutettavissa.

Workshop on interaktiivinen ja mukaan mahtuu noin 10 yritystä. Workshopin sisältö suunnitellaan osallistujien tarpeiden mukaan, joten vastaa tähän kyselyyn. Jos kiinnostusta on paljon, FINIX järjestää vastaavan tilaisuuden myös syksyllä.

Lisätietoja:
Sini Suomalainen
vuorovaikutusvastaava, FINIX
sini.suomalainen@aalto.fi