Koulutus: Globaalin hankintaketjun hallinta

Tapahtuman tiedot

Oikeanlaiset kumppanit ovat avainasemassa tekstiili- ja muotialan vastuullisten ja toimivien tuotantoketjujen takaamiseksi. Minkälaisia riskejä ja mahdollisuuksia yritysten globaaleihin toimitusketjuihin liittyy? Miten löytää omaan toimintaan sopivat kumppanit ja varmistaa, että tavarat vastaavat brändin lupaamaa laatua?

Liiton suosittuun Globaalin hankintaketjun hallinta -koulutukseen on koottu tietoa kansainvälisten hankintojen suunnittelusta, uusien kumppaneiden etsimisestä ja vastuullisuusnäkökohtien huomioimisesta osana päivittäistä hankintaa.

Mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi koulutuksessa julkaistaan liiton uusi Kansainvälisen liiketoiminnan opas. Opas tarjoaa alan yrityksille kattavan tietopaketin toisaalta kansainvälisten hankintojen suunnittelusta sekä laatu- ja vastuullisuusnäkökohtien huomioimisesta osana hankintaa ja toisaalta tekstiili- ja muotialan vientitoiminnasta.

Ajankohta: torstai 28.11.2019 klo 10-15
Paikka: Helsingin keskusta
Osallistumismaksu: Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille maksuton. Muille osallistumismaksu 200 euroa per henkilö.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa syksyllä 2019, kun koulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan.

Lisätietoja: Satumaija Mäki, Anne Ruokamo ja Satu Nissi-Rantakömi