Hiilineutraali tekstiiliala -tiekartan yritys- ja sidosryhmätyöpaja 1, Helsinki

Tapahtuman tiedot

Suomen Tekstiili & Muoti ry valmistelee tiekarttaa, jossa hahmotellaan polkuja kohti hiilineutraalia tekstiilialaa. Meille on tärkeää kuulla alan toimijoiden ja sidosryhmien näkemyksiä suomalaisen tekstiilialan tulevaisuuden suunnista.

Maaliskuussa järjestettävien yritys- ja sidosryhmätyöpajojen tavoitteena on selvittää, mitä suomalainen tekstiili- ja muotiala voi tehdä päästöjen vähentämiseksi. Kutsumme alan yritykset ja sidosryhmät työpajoihin jakamaan tietoa jo saavutetuista onnistumisista sekä kommentoimaan, mitä suomalainen tekstiili- ja muotiala voi tulevaisuudessa tehdä päästöjen vähentämiseksi.

Työpajat ovat suunnattu tekstiili- ja muotialan yritysedustajille ja alan sidosryhmille. Osallistujilta ei vaadita ympäristöasioiden erityisosaamista, vaan ennemminkin laajaa näkemystä alan tulevaisuuteen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Ensimmäisestä työpajasta järjestetään maaliskuussa kaksi samansisältöistä tilaisuutta 3.3. Helsingissä ja 10.3. Tampereella. Lisäksi 16.4. järjestetään vielä yksi jatkotyöpaja. Tiekarttatyö valmistuu kokonaisuudessaan kesäkuuhun 2020 mennessä.

Paikka: Ilmoitetaan osallistujille vahvistusviestissä noin viikko ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 28.2. mennessä oheisten linkkien kautta.

Helsingin työpaja: 3.3. Hiilineutraali tekstiiliala -tiekartan yritys- ja sidosryhmätyöpaja 1a, Helsinki

Tampereen työpaja:  10.3. Hiilineutraali tekstiiliala -tiekartan yritys- ja sidosryhmätyöpaja 1b, Tampere

Työpajoihin on rajallinen määrä paikkoja, joten osallistujamäärä on rajattu enintään 2 henkilöä per yritys / organisaatio.

Osallistumismaksu: Tilaisuus on osallistujille ilmainen. Alle 3 arkipäivää ennen tilaisuutta tulleista peruutuksista perimme 50 euron no show-maksun tila- ja tarjoilukulujen kattamiseksi.

Lisätietoja: Satumaija Mäki