Kansainvälisen kuluttajakaupan kasvu – työpaja tekstiili- ja muotialan toimijoille

Tapahtuman tiedot

Meillä on mahdollisuus kasvattaa tekstiili- ja muotialasta Suomelle tärkeä vientiala. Suomalaisille kestäville ja vastuullisille tuotteille olisi maailmalla satojen miljoonien markkinat. Suomeen tarvitaan nyt vahvaa ja kasvuhakuista yhteistyötä tekstiili- ja muotialan kuluttajakaupan kansainvälisen kasvun ympärille. Tule mukaan ja vaikuta! 

Business Finland teettää syksyllä 2021 kartoituksen, jossa selvitetään tekstiili- ja muotialan ekosysteemin vahvuuksia, liiketoimintamahdollisuuksia, toimijoita, kasvun esteitä ja tarvittavia toimenpiteitä.

Hankkeessa on jo tehty 15 asiantuntijahaastattelua. Tämä työpaja ja sen jälkeen toteutettava online-kysely auttavat kokonaiskuvan rakentamista. Tulosten pohjalta määrittelemme tavoitteet ja toimenpiteet vuodesta 2022 eteenpäin. Tule mukaan, jos tekstiili- ja muotialan kuluttajakaupan kansainvälinen kasvu kiinnostaa ja sinulla on ajatuksia siitä, mitä meidän pitäisi Suomessa tehdä enemmän, paremmin tai toisin!

Aika: Torstai 28.10.2021 klo 8–10
Paikka: Teams/hybridi (linkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä)
Kieli: Tilaisuus on kaksikielinen. Yhteinen johdanto-osuus on englanniksi, jonka jälkeen ryhmäkeskustelut käydään suomeksi tai englanniksi, riippuen ryhmän osallistujien kielestä.
Kohderyhmä: Tekstiili- ja muotialan kuluttajakauppaa edustavat STJM:n jäsenyritykset ja erikseen kutsutut sidosryhmät
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 26.10.
Lisätietoja: Anne Ruokamo (anne.ruokamo(at)stjm.fi, 040-544 0886)