Koulutus: Vauhtia ja vinkkejä kansainväliseen myyntiin

Tapahtuman tiedot

Suomen Tekstiili & Muoti ry järjestää jäsenyritysten toiveesta koulutuksen muoti- ja lifestylealan kansainvälisestä myyntityöstä. Sisältöä käsitellään muodin näkökulmasta siten, että mukana on myös lifestyle-ajattelua, megatrendejä ja kodinsisustusta.

Tässä tiiviissä tietopaketissa paneudumme kulttuurierojen vaikutukseen kansainvälisessä kaupankäynnissä ja markkinaerojen huomiointiin valikoimassa – saat vähittäiskaupan asiantuntijan vinkit valikoiman kilpailukykyiseen paketoimiseen. Kouluttajana toimii Iiro Kourujärvi, jolla on pitkä kokemus muodin ostotoiminnasta ja valikoimapäällikön tehtävistä. Kourujärvi on tanskalaisen muotimerkin SAND Copenhagenin Global Business Development Manager, ja aiemmin hän työskenteli Stockmannin muodin valikoimapäällikkönä.

SISÄLTÖ

Kulttuurierojen vaikutus kv-kaupassa
– miten sopeuttaa omaa kommunikointia vastaamaan asiakkaan kulttuuria
– millaisia asioita tulisi huomioida sopimuksia tehtäessä

Markkinaerojen huomiointi valikoimassa
– millaisia markkinoihin ja kulutustottumuksiin liittyviä eroja tulisi huomioida

Ohjelmaan on varattu myös aikaa osallistujien omien kansainvälisen myyntityön kysymysten käsittelylle.

Huomaathan myöhemmin samana päivänä järjestettävän tilaisuuden Keskiyön auringon maasta nousevan auringon maahan – Japani tekstiili- ja muotialan vientimaana, johon pitää ilmoittautua erikseen! 

Ajankohta: Perjantai 23.8.2019 klo 10-12.
Paikka: Helsingin keskusta (tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille vahvistusviestissä noin viikko ennen tilaisuutta)
Osallistumismaksu: Tilaisuus on maksuton.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä 16.8. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja tilaisuus on avoin vain Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritysten edustajille.
Huom! Alle 24 tuntia ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 euron no show -maksun kulujen kattamiseksi.

Lisätietoja Anne Ruokamolta.