Markkinoinnin ja brändäyksen aamupäivä, osa 2

Tapahtuman tiedot

Miksi konseptointi ja brändäys on tärkeää? Mikä on brändin merkitys muussa kuin kuluttajakaupassa? Mitä vastuullisuudella erottautuminen tänä päivänä vaatii? Kuinka kehität yrityksen myyntityötä?

Tekstiili- ja muotialan kovassa kansainvälisessä kilpailussa taitava konseptointi ja pitkäjänteinen brändityö ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Yhä useammin yritys edustaa jotain arvoja ja yritystä edustaa kasvollinen johtaja. Alalla ei pärjää ilman aktiivista myyntityötä, ja siihen moni kaipaa käytännönläheistä opastusta. Suomen Tekstiili & Muoti ry järjestää brändäyksestä ja markkinoinnista koulutussarjan, jossa huomioidaan myös vastuullisuus osana nykyaikaista brändiä.

12.4.2019 Osa 2: Myynti ja markkinointi (omat kanavat, jälleenmyyjät ja B2B)

Tilaisuus on täynnä. Voit tiedustella peruutuspaikkoja Anne Ruokamolta.

Koulutussarjan toinen osa pureutuu myyntiin ja markkinointiin. Myyntityön ammattilaiset tarjoavat osallistujille työkalupakillisen vinkkejä oman myyntityön järjestelmälliseen kehittämiseen. Pureudumme erottautumisen merkitykseen sekä kansainväliseen myyntityöhön.

OHJELMA

8.30   Aamukahvia ja pientä purtavaa tarjolla

9.00   Tervetuloa

9.05   Menestyvän myyjän työkalupakki
Mikki Iivonen, Mercuri International

10.00   Dimexit ja brändityö B2B-myynnissä
Tuire Krogerus, Dimex

10.30   Tauko

10.50   Lapualta maailmalle – strategiat myynnin tukena
Jaana Hjelt, Lapuan Kankurit

11.20   Jälleenmyyjien löytäminen ja brändin näyttäytyminen eri paikoissa
Joni Malmi, Makia

11.50   Yhteenveto

12.00   Tilaisuus päättyy

6.6.2019 Osa 3: Myynti ja markkinointi (näkyvyys ja sosiaalinen media)

Koulutussarjan kolmannessa osassa keskitymme näkyvyyden lisäämisen sekä myyntiin ja markkinointiin some-maailmassa. Markkinoinnin ammattilaiset jakavat parhaat oppinsa siitä, miten pienelläkin budjetilla brändi saadaan lentoon ja kuluttajat valjastettua sen puolestapuhujiksi.

Tarkempi ohjelma ja puhujat julkaistaan keväällä 2019.

Paikka: Helsingin keskusta (tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille vahvistusviestissä tilaisuutta edeltävällä viikolla)
Osallistumismaksu: Koulutukset ovat Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille maksuttomia. Muille koulutuksen hinta on 200 euroa/koulutus tai 500 euroa/koulutussarjan kaikki kolme osaa.
Ilmoittautuminen: Osa 2 on täynnä. Voit kysyä peruutuspaikkaa Anne Ruokamolta. Huom! Koulutussarjan jokaiseen osaan tulee ilmoittautua erikseen. Voit ilmoittautua 3. osaan tästä linkistä.

Paikkoja on rajoitetusti, enintään 3 osallistujaa per yritys. Paikkojen mahdollisesti täyttyessä etusijalla ovat Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritysten edustajat.
Huom! Alle 24 tuntia ennen koulutusta peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 euron no show -maksun kulujen kattamiseksi.

Lisätietoja: Anne Ruokamo