Menossa maailmalle? -messukoulutus

Messuasioiden aamupäivässä saat kokeneiden konkareiden neuvot siihen, miten saat kaiken irti kansainvälisistä messutapahtumista! Saat myös vinkkejä alan tärkeimmistä messuista sekä kuulet, miten voit tavoittaa muita samoihin tapahtumiin suuntaavia suomalaisyrityksiä.
  • Ajankohta: 16.02.2023 09:30-12:00
  • Ilmoittautuminen päättyy: 13.02.2023 12:00
Ilmoittaudu
  • Paikka: Teollisuuskeskus
  • Osoitetiedot: Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Tietoa tapahtumasta

Parhaat neuvonsa ja käytännön kokemuksensa jakavat sadat messutapahtumat nähnyt Virpi Hopeasaari Messeforumista sekä designyritys More Joyn kansainvälisestä kaupasta vastaava Susanna Myllymäki, jolla on kokemusta muun muassa Saksan ja Tokion messuista. Susanna kertoo myös messujen ja online-tukkukaupan eroista. Messeforum on kansainvälisesti toimiva messurakentaja ja messupalveluiden asiantuntija. More Joy tuo keittiötuotteillaan iloa muidenkin kuin suomalaisten arkeen. Pitkäjänteisen kansainvälistymistyön tuloksena yritys nimittäin vie tuotteitaan jo yli 30 maahan.

Käytännönläheisen ja kokemuksesta ammentavan messukoulutuksen lisäksi kuulet Suomen Tekstiili & Muodin jäsenpalvelusta muiden kansainvälisille messuille menijöiden kartoittamiseksi. Saat myös mukaasi päivitetyn listauksen tekstiili- ja muotialan tärkeimmistä kansainvälisistä messutapahtumista. Aikataulussa on tilaa myös keskustelulle esimerkiksi kansainvälisistä brändejä ja jälleenmyyjiä yhdistävistä B2B-alustoista (esim. Ankorstore, Faire, NuOrder).

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu vain Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille.

Ajankohta: 16.2. klo 9–12 (aamukahvia tarjolla klo 9 ja ohjelma alkaa klo 9.30)
Paikka: Eteläranta 10. Voit seurata koulutusta myös etäyhteyden avulla, mutta suosittelemme osallistumista paikan päällä.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen ohessa olevasta ilmoittaudu-painikkeesta. Ilmoittautuminen päättyy 13.2. klo 12.
Lisätietoja: Anne Ruokamo (anne.ruokamo(at)stjm.fi)

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat