Miten laadin hyvän sopimuksen -koulutus

Tapahtuman tiedot

Miten laadin hyvän sopimuksen -koulutus Helsingissä
4.9.2018 klo 13-16

Yritysten toiveesta järjestämme tekstiili- ja muotialan yrityksille sopimuskoulutuksen, josta osallistujat saavat konkreettisia ohjeita ja vinkkejä yrityksen sopimusasioiden hoitamiseen ja sopimusten hyödyntämiseen.

Koulutuksessa käydään läpi sopimuksen laatimisen perusteita ja sopimuksen tulkintaa käytännönläheisten esimerkkien kautta. Lisäksi tutustutaan yleisesti käytettyihin sopimuslausekkeisiin ja erilaisiin esimerkkisopimuksiin, kuten osto/myyntisopimuksiin sekä agentti- ja lisenssisopimuksiin.

Koulutukseen osallistujat saavat ensimmäisenä käyttöönsä samassa yhteydessä julkaistavan Miten laadin hyvän sopimuksen -oppaan.

Kouluttajana toimii liiton lakimies Varpu Laankoski. Koulutus on suunnattu kaikille jäsenyrityksissä sopimusasioita hoitaville henkilöille, ja tilaisuuteen voi osallistua useita henkilöitä yhdestä yrityksestä.

Aika: 4.9.2018 klo 13-16 
Paikka: Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki 

Ilmoittaudu tilaisuuteen 28.8.2018 mennessä tästä linkistä. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautunut henkilö jättää saapumatta, veloitamme 50 euron ilmoittautumismaksun.

Ohjelma

13.00 Miten laadin hyvän sopimuksen -sopimusasioiden perusteet

14.30 Kahvi

14.45 Käytännön sopimusesimerkkejä

15.30 Kysymyksiä ja keskustelua

16.00 Tilaisuus päättyy

Lisätietoja lakimies Varpu Laankoskelta.