Miten viestiä rahoittajalle? Sijoittajaviestinnän klinikka

Tervetuloa syventymään sijoittajaviestintään! Tässä jäsenyrityksillemme rakennetussa koulutuksessa saat eväitä siihen, mitä ja miten viestiä sijoittajalle - esimerkiksi miten avata ja todentaa yrityksen kasvustrategiaa ja markkinapotentiaalia, sekä tiimin osaamista.
  • Ajankohta: 24.09.2024 13:00-15:00
  • Ilmoittautuminen päättyy: 16.09.2024 12:00
Ilmoittaudu
  • Paikka: Teollisuuskeskus
  • Osoitetiedot: Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Tietoa tapahtumasta

Päivän aiheen alustaa toimitusjohtaja Anne Horttanainen Pääomasijoittajat ry:stä. Alustuksessa käydään läpi mm. rahoituksenhaun eri vaiheita, sekä eri sijoittajatyyppejä (mm. venture capital, growth- ja buyout-sijoittajat). Koulutuksen jälkimmäisessä ”klinikka”-osassa Anne, sekä Saari Partnersin partneri Mia Sirkiä antavat osallistujille konkreettisia vinkkejä, miten viilata sijoittajaviestintä huippuunsa.

Anne Horttanainen on Pääomasijoittajat ry:n toimitusjohtaja, joka on työskennellyt koko uransa ajan Suomen elinkeinoelämän parissa pyrkien parantamaan yritysten toimintaympäristöä ja kasvun mahdollisuuksia.

Pääomasijoittajat ry on pääomasijoitusalan yhteinen ääni ja vaikuttajajärjestö Suomessa, joka vahvistaa tietämystä pääomasijoitusalasta koko Suomen kestävän talouskasvun tukipilarina ja sitä kautta hyvinvoinnin mahdollistajana. Pääomasijoittaminen on merkittävä osa suomalaista yhteiskuntaa, ja kasvuyritysekosysteemin menestys ajaa koko Suomea eteenpäin. Pääomasijoittajat rakentavat kasvua startupeissa ja suuremmissa suomalaisissa yrityksissä. Näin syntyy työpaikkoja, vientiä ja innovaatioita.

Huom! Koulutus on tarkoitettu Suomen Tekstiili & Muodin jäsenyrityksien edustajille, joilla on jo pohjatietoa rahoituksen hakemisesta ja yrityksen avaintiedot hallussa. Tilaisuuden luonteen vuoksi tilaisuuteen ei voi osallistua etänä. Osallistujille lähetetään ennakkotehtävä.

 

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat