SVKK Club: Wildberries-verkkokauppa – väylä Venäjän markkinoille

Tapahtuman tiedot

Venäjän verkkokaupan markkinat ovat arvoltaan yli 20 miljardia dollaria ja arvioiden mukaan jopa kaksinkertaistuvat muutaman vuoden kuluessa. Kasvua vauhdittavat muun muassa digitalisaatio, verkko-ostamisen helppous ja keskiluokan kasvu Venäjällä. Venäjän verkkokaupan markkinoille on suurta tunkua, mutta suomalaisten osuus on valitettavan pieni.

SVKK Clubin vieraaksi saapuu Venäjän verkkokauppajäteistä tämän hetken suurin – Wildberries. Tilaisuudessa kuullaan Wildberriesin tarina sekä tutustutaan sen toimintatapoihin ja kasvunäkymiin.

Tilaisuus on erinomainen mahdollisuus sopia yhteistyöstä Wildberriesin kanssa Venäjän markkinoilla. Wildberries suunnittelee laajentuvansa myös Euroopan markkinoille.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita ensisijaisesti yritykset, joilla ei vielä ole yhteistyötä Wildberriesin kanssa. Wildberriesin edustajat toivovat tapaavansa etenkin Venäjän verkkokaupasta kiinnostuneita naisten ja lasten vaatteiden, jalkineiden, kodintekstiilien, kosmetiikan, elektroniikan sekä elintarvikealan valmistajia.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomalais-Venäläisen Kauppakamarin, Suomen Tekstiili & Muoti ry:n ja Kaupan Liiton kanssa. Tilaisuus on englanninkielinen.

Ajankohta: 7.2. klo 13-15 (ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu klo 12.30 alkaen)
Paikka: Eteläranta 10, EK:n kokouskeskus
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset sekä lyhyt kuvaus tuotteesta/brändistä lähetetään viimeistään 30.1.2020 Suomalais-Venäläisen Kauppakamarin Annika Peitsaralle, e-mail: annika.peitsara@svkk.fi. Paikkoja on rajoitetusti ja tilaisuus on avoin vain järjestäjien jäsenyrityksille. Tilaisuus on maksuton. Tilarajoitusten vuoksi pidätämme oikeuden rajoittaa osallistujamäärän yhteen edustajaan per jäsenyritys.
Etäosallistuminen: Jos et pääse paikan päälle, voit seurata tilaisuutta myös etänä Skype for Business -ohjelman kautta. Ilmoita mahdollisesta etäosallistumisestasi Annika Peitsaralle,  annika.peitsara@svkk.fi.

Lisätietoa: www.wildberries.ru