Tekstiiliakatemian koulutuspäivä: Vahvistetaan alan TKI-osaamista!

Tekstiiliakatemian koulutuspäivässä tekstiili- ja muotialan opettajat kohtaavat liiton jäsenyrityksiä. Päivissä käsitellään alan ajankohtaisia aiheita asiantuntijapuheenvuorojen kautta. Tällä kertaa keskiössä on tekstiili- ja muotialan TKI-kompetenssin kasvattaminen.
  • Ajankohta: 09.10.2024 09:00-13:00
Ilmoittaudu
  • Paikka: Verkossa, Teams
  • Maa: Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, jakamaan ajankohtaisia kuulumisia sekä oppimaan uutta! Tekstiiliakatemian koulutuspäiviin ovat tervetulleita kaikki alan koulutusta tarjoavista oppilaitoksista sekä jäsenyrityksistämme. Tekstiiliakatemian koulutuspäivä järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin kasvotusten ja syksyisin verkossa.

Syksyn Tekstiiliakatemian koulutuspäivässä keskitytään verkostoitumiseen TKI-kysymysten äärellä. Mitä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyö tarkoittaa käytännössä, miten sitä voidaan rahoittaa ja miten löydän kumppaneita kehitystarpeeni ympärille? Millaiset TKI-aiheet ovat juuri nyt tärkeitä alan kasvun ja kehityksen kannalta?

Päivän ohjelma ja tarkempi aikataulu julkaistaan elokuussa, jolloin myös ilmoittautuminen käynnistyy. Lämpimästi tervetuloa mukaan verkostoitumaan!

Lisätietoja antaa Suomen Tekstiili & Muodin osaamisen ja vetovoiman asiantuntija Auri Kohola, auri.kohola(a)stjm.fi.

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat