Tekstiilitekniikan intensiivikurssi: Tekstiilituotteiden värjäys, paino ja viimeistys (TÄYNNÄ)

Tapahtuman tiedot

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n palveluyhtiö toteuttaa marraskuussa 2021 tekstiilitekniikan koulutuspaketin. Kolmen kurssin avulla alan ammattilaisten on mahdollista syventää osaamistaan tekstiilimateriaaleista ja niiden ympäristönäkökulmista, tekstiilirakenteista sekä tekstiilien paino-, värjäys- ja viimeistysprosesseista. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan alan asiantuntijoiden kanssa!

Kurssi 3: Tekstiilituotteiden värjäys, paino ja viimeistys, pe 19.11.2021, klo 9–17

HUOM! Kurssi 3 on täynnä!

Kurssilla käsitellään tekstiilituotteiden esikäsittelymenetelmiä, värjäystä ja painoa. Lisäksi perehdytään viimeistyskäsittelyihin, niillä saataviin tuoteominaisuuksiin sekä tutustutaan eri käsittelymenetelmien ympäristövaikutuksiin. Päivän aikana kuullaan myös puheenvuoro luonnonväriaineista Biocolour-tutkimushankkeelta.

Kurssi järjestetään verkossa Teamsin välityksellä. Kouluttajana toimii tekstiili- ja vaatetustekniikan diplomi-insinööri Erja Parviainen.

Hinta: 600 euroa (Suomen Tekstiili & Muodin jäsenet) / 1200 euroa (muut)

Lisätietoja kursseista ja ilmoittautuminen https://www.stjm.fi/uutiset/tekstiilitekniikan-intensiivikurssit/

Mikäli olet kiinnostunut vastaavasta kurssista keväällä 2022, ole yhteydessä Suomen Tekstiili & Muodin asiantuntijoihin Auri Koholaan tai Katri Pylkkäseen (etunimi.sukunimi@stjm.fi)