Tekstiilitreffit: Heja Sverige! Ruotsi tekstiili- ja muotialan vientimaana

Tapahtuman tiedot

Huom! Ilmoittautuminen on päättynyt.

Seuraavien Tekstiilitreffien aiheena on Ruotsi tekstiili- ja muotialan vientimaana!

OHJELMA

Klo 12.30 Kahvia tarjolla, ohjelma alkaa klo 13

Sissi Silván toimii kasvun ja kansainvälistymisen konsulttina vauhdittaen suomalaisten b2c-yritysten matkaa maailmalle.
Hän tuntee Ruotsia ja ruotsalaisuutta monesta näkökulmasta mm. H&M:n Suomen ensimmäisenä maajohtajana, Finpron Skandinavian johtajana sekä sparraajana, hallitusammattilaisena ja FIBAN-bisnesenkelinä.
Sissi on asunut Ruotsissa useaan otteeseen, ja se on hänen yritysasiakkailleen usein tärkein yksittäinen markkina. Nykyisin Sissi asuu Suomessa ja Tanskassa, monen kansainvälisesti menestyvän design-brändin inspiroivassa kotimaassa.

Mahtava markkina ihan lähellä, ja kuitenkin niin kaukana
Sissi Silván, PanScan Consulting
Millaisia bisneskulttuurin ja elämänarvojen eroja meidän suomalaisten on tärkeää tiedostaa, jotta onnistumme luomaan ja kehittämään menestyviä liikekumppanuuksia Ruotsin markkinoilla?
Suomi ja Ruotsi ovat kaksi samankaltaista yhteiskuntaa, joissa tapa kommunikoida, tehdä kauppaa ja johtaa ovat kuitenkin joskus kuin eri planeetoilta. Tervetuloa kurkistamaan positiivisuuden paratiisiin!

Sissi kertoo myös valmisteilla olevista matkoista Tukholmaan, joilla tutustutaan ruotsalaisten muoti- ja lifestyle-yritysten menestykseen ja etsitään kumppanuuksia Ruotsissa:

CASE Novita: Lankaa ja lifestyleä länsinaapuriin
Mikko Manninen, Head of international sales and marketing, Novita Oy
Millä keinoilla suomalainen lanka valloittaa Ruotsin? Mikko Manninen kertoo Novita Oy:n vientitoiminnasta Ruotsiin. Millä tavoin ruotsalainen asiakas eroaa suomalaisesta? Mikä on brändin merkitys Ruotsin markkinoilla?

Alustusten jälkeen on aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle!

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti tekstiili- ja muotialan yritysten, kaupan ja median edustajille. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ja lähetämme osallistujille vahvistuksen viikko ennen tilaisuutta.

Tilaisuus järjestetään Helsingin keskustassa, paikka ilmoitetaan vahvistusviestissä.

Tapahtuma on maksuton, mutta perumattomasta ilmoittautumisesta laskutamme 30 € kulujen kattamiseksi.

Lisätietoja Anne Ruokamolta.