Tutustumismatka Copenhagen Fashion Summit -tapahtumaan

Tapahtuman tiedot

Kööpenhaminassa vuosittain järjestettävä Fashion Summit on maailman suurin vaateteollisuuden vastuullisuuteen keskittynyt tapahtuma. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös Innovation Forum, jossa osallistujilla on mahdollisuus tutustua markkinoilla oleviin ekologisiin ja läpinäkyvyyttä lisääviin ratkaisuihin.

Suomen Tekstiili & Muoti ry järjestää 14.-16.5.2018 alan yrityksille ja muotialan vastuullisuudesta kiinnostuneille sidosryhmille omakustanteisen tutustumismatkan vuosittain loppuun myytyyn Fashion Summit -tapahtumaan.

Matka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua niin suomalaisten kuin kansainvälisten toimijoiden kanssa ja kuulla alan kansainvälisten edelläkävijöiden viimeisimmät uutiset. Seminaarin yhteydessä järjestettävällä Innovation Forumilla osallistujilla on mahdollisuus tutustua yli 50 toimijaan, jotka tarjoavat uusiin materiaaleihin, ympäristöystävällisiin pakkauksiin ja toimitusketjun läpinäkyvyyteen liittyviä ratkaisuja.

Lippujen hinnat tapahtumaan alkaen 500 euroa.
Tapahtumaa edeltävänä iltapäivänä järjestetään Pulse of the Fashion Industry 2019 -raportin julkistustilaisuus, jonne on mahdollista ostaa erillinen lippu (45 €) Fashion Summit -tapahtumalipun oston yhteydessä.

Lue lisää Fashion Summitista ja osta omat lippusi osoitteesta https://copenhagenfashionsummit.com/

Matkajärjestelyt ja ilmoittautuminen
Jokainen osallistuja vastaa itse omista matkavarauksistaan, hotellikustannuksistaan ja tapahtumalipun ostosta.

Ilmoittaudu Fashion Summit -tutustumismatkalle tästä linkistä.

Lisätietoa
Lisätietoja tapahtumasta, suosituslennoista ja -majoituksesta Satumaija Mäeltä, puh. 040 752 8537 tai satumaija.maki@stjm.fi