Uutta ELY-rahoituksessa -tietoisku

ELY-keskuksella on sekä kokonaan uusia että osittain uudistuneita yritysten rahoitusmahdollisuuksia, jotka koskevat pk-yrityksiä koko maassa. Osallistu ajankohtaiswebinaariin, jossa ELY-keskuksen asiantuntija kertoo näistä ja vastaa yritysten kysymyksiin!
  • Ajankohta: 07.03.2023 13:00-14:30
  • Ilmoittautuminen päättyy: 06.03.2023 12:00
Ilmoittaudu
  • Paikka: Verkossa

Tietoa tapahtumasta

Kansainvälisen kasvun kiihdytysohjelma, yrityksen kehittämisavustus, Brexit-mukautusvaraus *), rahoitus nopeasyklisiin selvityshankkeisiin, alueellinen TKI-rahoitus… – Kuulostaako tutulta? Mikäli ei, ja haluat kuulla lisää, ilmoittaudu mukaan webinaariin, jossa Uudenmaan ELY:n kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Henri Molander kertoo näistä yrityksille suunnatuista tukimuodoista. Ohjelmassa on aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle yritysrahoituksesta ylipäätään.

*) Brexit-mukautusvarauksella tuetaan yrityksiä, joihin Britannian EU:sta eroaminen on vaikuttanut haitallisesti. Tuki kanavoidaan ELY-keskusten myöntämänä yrityksen kehittämisavustuksena. Haitalliset vaikutukset yrityksen liiketoimintaan voivat ilmetä esimerkiksi liikevaihdon laskuna, irtisanomisina, toimintojen alasajona ja viennin tai tuonnin vähentymisenä. Lisäksi voidaan huomioida myös tilanteet, joissa toimitusketjussa oleva alihankkijayritys, jolla ei ole itsellään suoraa vientiä Britanniaan, on menettänyt tilauksia. Avustusta voidaan myöntää hankkeisiin, joilla vähennetään yrityksen liiketoimintaan kohdistuvia haitallisia vaikutuksia. Hankkeissa voidaan esimerkiksi kartoittaa korvaavia markkinoita, käynnistää toimintaa uusilla markkinoilla, osallistua kansainvälisille messuille tai sopeuttaa tuotteita tai palveluja Britannian markkinoille tai muille markkinoille.

Aika: Tiistai 7.3. klo 13.00-14.30
Paikka: Teams (osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä)
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevasta ilmoittaudu-painikkeesta 6.3. klo 12 mennessä
Lisätietoja: Anne Ruokamo, anne.ruokamo(at)stjm.fi

Maksuton webinaari on avoin Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille.

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat