Vastuullisuusjohtamisen valmennusohjelma

Vastuullisuuden valmennusohjelma tarjoaa yritysten johdolle tilaisuuden päivittää vastuullisuusosaamistaan. Ohjelma antaa välineitä vastuullisuuteen liittyvien liiketoimintariskien ja -mahdollisuuksien tunnistamiseen niin, että menestyksekäs yrityksen johtaminen on mahdollista muuttuvassa toimintaympäristössä.
  • Aloituspvm: 22.09.2022 09:00
  • Päättymispäivämäärä: 27.10.2022 15:00
  • Ilmoittautuminen alkaa: 11.04.2022 08:10
  • Ilmoittautuminen päättyy: 31.08.2022 16:00
Ilmoittaudu
  • Paikka: Helsingin keskusta
  • Osoitetiedot: Paikka vahvistetaan osallistujille

Tietoa tapahtumasta

Valmennusohjelma koostuu ajankohtaisista ja olennaisista vastuullisuuteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyvistä osa-alueista. Ohjelmassa syvennytään muun muassa yritysvastuun johtamiseen, lainsäädännön kehittymiseen ja sidosryhmien odotusten kartoittamiseen.

Kolmen lähikoulutuspäivän aikana eri aiheiden asiantuntijat pureutuvat puheenvuoroissaan yritystoiminnan kannalta olennaisiin vastuullisuuskysymyksiin. Lisäksi aiheisiin tutustutaan käytännönläheisten yritysesimerkkien avulla. Tämän lisäksi ohjelmaan kuuluu ryhmätyöskentelyä sekä koulutuspäivien välissä tehtävä yksilöharjoitus oman yrityksen olennaisten vastuullisuusteemojen tunnistamiseen tai päivittämiseen liittyen.

Koulutuksen toteutuksesta vastaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n palveluyhtiö yhteistyössä vastuullisen liiketoiminnan johtamiseen erikoistuneen Third Rock Oy:n kanssa.


Valmennusohjelman jälkeen osallistujilla on päivitetty näkemys vastuullisuusjohtamisen tämän päivän ja tulevaisuuden keskeisistä teemoista ja työkaluista, joita he pystyvät hyödyntämään omien yritystensä johtamistyössä.


Vastuullisuusjohtamisen valmennusohjelman sisältö
 


Valmennusohjelma koostuu kolmesta Helsingin keskustassa järjestettävästä lähikoulutuspäivästä. 

Päivä 1: Vastuullisuus yritysten strategiatyössä ja tulevaisuuden ennakointi, to 22.9. klo 9–16

Päivä 2: Olennaisten vastuullisuusnäkökohtien tunnistaminen, to 6.10. klo 9–16


Päivä 3: Vastuullisuus yritysten strategiatyössä, torstai 27.10. klo 9–16Valmennusohjelman hinta


Valmennusohjelman hinta on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritysten edustajille 2500 € ja muille 3000 €. Mikäli samasta yrityksestä on vähintään kaksi osallistujaa, hinta jäsenyritysten edustajille on 2000 €.

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennusohjelmaan tapahtuu tämän linkin kautta viimeistään 31.8.2022. Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Mikäli ohjelman toteutusajankohtaa joudutaan siirtämään ylivoimaisen esteen, kuten sairastumisen vuoksi, on osallistujilla oikeus saada osallistumismaksu hyvitettyä, mikäli uusi ajankohta ei sovi ilmoittautuneelle.