Vientiä vuonoille! Norja vientimaana, infotilaisuus yrityksille

Tapahtuman tiedot

Vuonoista ja villapaidoista tuttu, vauras urheilun ja ulkoilmaelämän Norja on kiinnostava vientimaa suomalaisille tekstiili- ja muotialan yrityksille. Suomen Tekstiili & Muoti ry järjestää alan yrityksille suunnatun tilaisuuden, jonka aiheena on Norja tekstiili- ja muotialan vientimaana.

Vapaamuotoisessa tilaisuudessa kaksi Norjan markkinoiden konkaria eli Agtuvi Oy ja Flare Trading Oy kertovat yrityksille kokemuksistaan Norjassa.

Agtuvi on vienyt lasten Kivat-tuotteita Norjaan jo 20 vuotta, ja jälleenmyyjiä tamperelaisyrityksellä on siellä pitkästi toistasataa. Yrityksen vientipäällikkö Katri Halme kertoo, kuinka he ovat onnistuneet Norjan markkinoilla ja mitä se yritykseltä vaatii.

Takkibrändien Flare Collection ja Dixi Coat taustalta löytyvä salolainen Flare Trading on harjoittanut vientiä Norjaan vuodesta 1995 lähtien. Flare Tradingin toimitusjohtaja Larri Aaltonen valottaa Norjan markkinoiden erityispiirteitä, ja sitä miten Dixi Coatin ja Flare Collectionin jälleenmyyjien määrä on viimeisten kolmen vuoden aikana noussut noin neljäänkymmeneen. Luvassa on oppeja matkan varrelta sekä vinkkejä vientitoimintaan ylipäätään.

Lisäksi liiton kansainvälistymisasiantuntija Anne Ruokamo esittelee Business Finlandin kanssa koottua vaatetusalaan painottuvaa markkinatietoa Norjan tekstiili- ja muotialasta. Kuulet myös suunnitteilla olevasta fact finding -matkasta Osloon syksyllä 2019.

Ajankohta: Perjantai 10.5.2019 klo 10-12
Paikka: Helsingin keskusta (tarkempi sijainti vahvistetaan osallistujille noin viikko ennen tilaisuutta)
Osallistumismaksu: Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti ja paikkojen täyttyessä etusijalla ovat Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritykset. Alle 24 tuntia ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista perimme 30 euron no show -maksun.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumisaika on päättynyt.