Viestintäverkosto: Ekskursio viestintätoimistoihin

Miten viestintätoimisto voi auttaa tekstiili- ja muotialan yritystä? STJM:n viestintäverkosto lähtee kenttätutkimukselle tutustumaan viestintätoimistoihin.
  • Ajankohta: 04.09.2024 12:00-16:00
  • Ilmoittautuminen päättyy: 30.08.2024 12:00
Ilmoittaudu
  • Paikka: Tekir & Avidly
  • Maa: Suomi

Tietoa tapahtumasta

Miten viestintätoimisto voisi auttaa tekstiili- ja muotialan yritystä? Kuulemme iltapäivän aikana kahden viestintätoimiston, Tekirin ja Avidlyn esittelyt, sekä case-esimerkkejä yhteistyöstä alan yritysten kanssa. Merkkaa päivä jo kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan – tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin!

Viestintäverkosto on 2023 käynnistynyt matalan kynnyksen sparraus- ja koulutusryhmä STJM:n jäsenille. Verkoston tapaamiset ovat ensisijaisesti suunnattu jäsenyritysten viestintä- ja markkinointihenkilöille.

Tietoa ekskursiokohteista:

Avidly on kasvumuotoilutoimisto, joka rakentaa menestystrategioita ja muotoilee tulevaisuuden brändejä aina tarinasta kokemukseen. Sugar Helsinki on vastuulliseen vaikuttamiseen erikoistunut toimisto, joka haastaa brändejä tekemään enemmän ja kyseenalaistamaan totuttuja tapoja tehdä yritystoimintaa.

Tekir on täyden palvelun viestintätoimisto. Vahvuutemme on yhteiskunnallisen keskustelun ja asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ymmärryksessä. Työmme koostuu monipuolisista viestinnän projekteista, joissa autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Olemme luovia ideoijia, analyyttisia yhteiskunnallisen keskustelun luotaajia, tarkkoja sisältöjen tekijöitä. Tekir on Suomen paras kriisiviestintätoimisto, joten olemme tottuneet tekemään viestintää haastavissakin tilanteissa.

 

 

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat