Viestintäverkosto: Yrityksen vaikuttajaviestintä

Viestintäverkoston ensimmäisessä koulutuksessa pureudutaan vaikuttajaviestintään. Tavoitteena on, että yritykset tunnistaisivat yhteiskunnallisen vaikuttamisen liiketoiminnallisen hyödyn.
  • Ajankohta: 23.03.2023 10:00-12:00
  • Ilmoittautuminen päättyy: 19.03.2023 23:59
Ilmoittaudu
  • Paikka: Teollisuuskeskus
  • Osoitetiedot: Eteläranta 10, 00130 Helsinki

Tietoa tapahtumasta

Aamupäivän aikana pyritään löytämään vastauksia siihen, miten yritykset tunnistaisivat yhteiskunnallisen vaikuttamisen liiketoiminnallisen hyödyn. Kouluttamassa on viestintätoimisto Kreabin vaikuttajaviestinnän johtaja Eevi Heikkinen ja johtaja Anna Abrahamsson.

Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä Etelärannassa tai etänä Teamsin välityksellä. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi paikan päälle keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Viestintäverkosto on 2023 käynnistyvä matalan kynnyksen sparraus- ja koulutusryhmä STJM:n jäsenille. Tulevan vuoden teemoja ovat vaikuttajaviestintä, mediaviestintä, vastuullisuusviestintä ja brändiviestintä. Verkoston tapaamisissa kuullaan ulkopuolisia asiantuntijapuheenvuoroja sekä jaetaan kokemuksia ja vinkkejä aiheen tiimoilta. Verkoston tapaamiset ovat ensisijaisesti suunnattu jäsenyritysten viestintä- ja markkinointihenkilöille.