Webinaari: 3D:n hyödyntäminen myynnissä, markkinoinnissa ja verkkokaupassa

Miten 3D-suunniteltuja vaatteita tai asusteita voi hyödyntää myynnin, markkinoinnin tai verkkokaupan tarpeisiin? Tule kuulemaan esimerkkejä 3D:n hyödyntämisestä eri liiketoiminnoissa.
  • Ajankohta: 05.06.2024 10:00-12:30
  • Ilmoittautuminen päättyy: 03.06.2024 23:59
Ilmoittaudu
  • Paikka: Verkossa

Tietoa tapahtumasta

Suunnittelun lisäksi 3D  tarjoaa mahdollisuuksia ja ratkaisuja myös muiden liiketoimintojen haasteisiin. 3D-mallien avulla voidaan esimerkiksi korvata verkkokaupan tai myyntimateriaalien kuvat, tuottaa mainosaineistoja ilman kalliita kuvauksia tai kehittää erilaisia ostokokemusta parantavia ja ostamista helpottavia työkaluja, kuten virtuaalisovitusratkaisuja tai virtuaalisia showroomeja.

Webinaarissa kuulemme puheenvuorot PTTRNS.ai:n Jelle Stienstralta, PixelPoolin Gary Plunkettilta, INDG:n Bastiaan Gelukilta sekä Solitan Marika Piispaselta. He avaavat 3D:n mahdollisia hyödyntämiskohteita aina tuote- ja markkinointikuvien tuotannosta virtuaalisiin sovitusratkaisuihin sekä virtuaalisiin showroomeihin.

Tilaisuus järjestetään englanniksi.

Tarkempi agenda päivitetään lähempänä tilaisuutta.

Lisätietoja:
Aleksandra Prami, aleksandra.prami(at)stjm.fi

Koulutus toteutetaan osana Suomen Tekstiili & Muoti ry:n digitalisaatiohanketta, joka on Euroopan Unionin rahoittama –  NextGenerationEU.   

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat