Webinaari: EU-rahoitusmahdollisuuksia tekstiili- ja muotialalle

Tapahtuman tiedot

EU-rahoituksen monet mahdollisuudet kiinnostavat, mutta millaista rahoitusta on tarjolla, miten lähteä liikkeelle ja mistä saa lisätietoa?

Järjestämme EU-rahoitusneuvonnan ja Business Finlandin kanssa webinaarin aiheesta – tule mukaan! Saat tilaisuudesta kattavan tietopaketin EU-rahoituksesta ja vastauksia kiperiinkin kysymyksiin. Voit esittää kysymyksiä puhujille jo etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta.

ALUSTAVA OHJELMA

Esittelyssä uusi EU-rahoitusneuvontapalvelu
Veera Koskinen, EU Collaboration, Business Finland

Uusi kansallinen EU-rahoitusneuvontapalvelu (www.eurahoitusneuvonta.fi) kokoaa yhteen tietoa Euroopan unionin avustuksista, lainoista, takauksista, pääomasijoituksista, tuista ja julkisista hankinnoista, sekä neuvoo niiden käytössä. Palvelun asiantuntija Veera Koskinen kertoo miten EU-rahoituksen asiantuntijat voivat auttaa sopivien rahoitusmahdollisuuksien löytymisessä, sekä yleisemmin niistä rahoitusohjelmista, jotka ovat tekstiilialan toimijoille erityisen relevantteja.

Horisontti Eurooppa ja tekstiilialalle soveltuvat kumppanuusohjelmat
Heini Günther, Business Finland

Horisontti Eurooppa -ohjelma on EU:n kaikkien aikojen suurin panostus tutkimukseen ja innovaatiotoimintaan. EU rahoittaa muun muassa yritysten tuotekehitystä, innovaatioiden skaalausta ja kansainvälistä kasvua. Horisontti Eurooppa -ohjelma tarjoaa rahoitusta kansainvälisenä yhteistyönä toteutettaville tutkimus- ja innovointihankkeille sekä yksittäisille tutkimusideoille. Horisontti Eurooppa tarjoaa mahdollisuuksia myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Horisontti ei katoa kun EU-rahoituksen asiantuntija Heini Günther esittelee erityisesti tekstiilialalle sopivia kumppanuusohjelmia!

ETP ja muut verkostot
Anne Ruokamo, Suomen Tekstiili & Muoti

The European Technology Platform for the Future of Textiles and Clothing, lyhyemmin ETP, on eurooppalainen alusta yrityksille ja tutkimusorganisaatioille, jotka ovat aktiivisia tekstiili- ja muotialan tutkimus- ja kehittämisprojekteissa. Saat lyhyen esittelyn ETP:stä sekä kuulet muutenkin verkostojen merkityksestä.

Yrityscase NN
Ohjelma täydentyy mahdollisesti teemaan sopivalla yrityscasella.

Ajankohta: keskiviikko 22.9.2021 klo 9.30–11.00
Sijainti: verkkotapahtuma (Teams)
Ilmoittautuminen: Maksuton tilaisuus on suunnattu Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille ja muille EU-rahoituksesta kiinnostuneille tahoille. Ilmoittaudu maanantaihin 20.9. klo 16 mennessä tästä linkistä.