Webinaari: Finnpartnership-ohjelma tukee suomalaisia tekstiili- ja muotialan yrityksiä

Tervetuloa webinaarin, jossa kuulet Finnpartnership-liikekumppanuusohjelmasta, joka tarjoaa kehittyvistä markkinoista kiinnostuneille suomalaisille yrityksille ja organisaatioille tukirahaa, neuvontaa sekä kontakteja.
  • Ajankohta: 01.10.2024 09:00-10:00
  • Ilmoittautuminen alkaa: 17.06.2024 16:59
  • Ilmoittautuminen päättyy: 27.09.2024 16:00
Ilmoittaudu
  • Paikka: Teams, linkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta ennen

Tietoa tapahtumasta

Finnpartnership on ulkoministeriön rahoittama ja Finnfundin hallinnoima liikekumppanuusohjelma, joka tarjoaa yrityksille ilmaista tukea kehittyville markkinoille suuntautuviin kaupallisiin hankkeisiin.

Liikekumppanuusohjelman kautta yritykset voivat saada liiketoimintaa tukevaa avustusta esimerkiksi tuonti- ja alihankintakumppaneiden löytämiseen, maahantuontiin tarvittavien viranomaislupien ja testien kustannuksiin, työntekijöiden koulutukseen, tuottajien vastuullisuuteen liittyviin auditointikustannuksiin sekä olemassa olevan tuonnin kehittämiseen vastuullisemmaksi. Käytännössä Finnpartnership tukee liiketoimintaa ja -kumppanuuksia, joilla tuotetaan myönteisiä kehitysvaikutuksia kohdemaassa. Ohjelman tarkoituksena on jakaa riskejä, joita liiketoiminnan aloittamiseen kehittyvillä markkinoilla voi liittyä.

Tule mukaan Finnpartnershipin kanssa järjestettävään webinaarin tiistaina 1.10. klo 9–10. Tilaisuudessa Finnpartnershipin Senior Sustainability Impact Adviser Marika Torkkel kertoo tarkemmin liikekumppanuusohjelmasta ja sen kautta saatavilla olevista palveluista ja tukirahoituksesta. Mifuko Oy:n toimitusjohtaja Minna Impiö ja Image Wear Oy kertovat tekstiili- ja muotialan hankkeista, joita on toteutettu liikekumppanuusohjelmasta saadun tuen avulla. Lisäksi asiantuntijat vastaavat mielellään yritysten kysymyksiin.

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenyrityksille suunnattuun tilaisuuteen voi ilmoittautua ylläolevan painikkeen kautta.

Finnpartnershipin palveluihin pääset tutustumaan osoitteessa finnpartnership.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lähettää ennakkoon kysymyksiä Finnpartnershipin asiantuntijoille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevasta ilmoittaudu-painikkeesta viimeistään tiistaina 27.9. klo 16 mennessä   

Lisätietoja: Emilia Gädda, emilia.gadda@stjm.fi  

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat