Webinaari: Grüsse aus Deutschland! Maa- ja markkinatietoa Saksasta

Tapahtuman tiedot

Saksa on suomalaisen tekstiili- ja muotialan toiseksi tärkein vientimaa. Yli 80 miljoonan asukkaan markkina myös kiinnostaa monia, jotka eivät ole vielä saaneet sinne kanavia auki. Saksan markkinoita käsittelevässä webinaarissa kuulet Saksan markkinoista ja niiden erityispiirteistä sekä näkymistä koronakriisin jälkeen.

Saksa ei ole yhtä kuin Berliini, eikä sekään ole kaikessa Saksan tärkein keskus. Mitä Saksasta ja sen liiketoimintakulttuurista olisi hyvä tietää ja mikä voi vähän yllättääkin? Luvassa on paitsi kattava paketti markkinatietoa, myös tietoa ja vinkkejä Saksasta vuosien kokemuksella. Suomen Tekstiili & Muoti ry:n asiantuntija Anne Ruokamo on asunut Berliinissä 15 vuotta.

Markkinatiedon pääasiallisena lähteenä on käytetty muun muassa Euromonitorin laajaa tutkimusaineistoa, jonka Suomen Tekstiili & Muoti on hankkinut tätä tarkoitusta varten. Aineisto kattaa vaatteet, urheiluvaatteet, asusteet, kengät ja kodintekstiilit.

OHJELMA

9.30–10.00   Das ist Deutschland – kurkistus Saksaan ja liiketoimintakulttuuriin

10.00–10.50 Saksan tekstiili- ja muotimarkkinat – markkinatiedon esittely

10.50–11.00 Q&A – kysy mitä vain Saksasta

Ajankohta: Torstai 25.2.2021 klo 9.30–11.00
Sijainti: verkkotapahtuma (Teams)
Ilmoittautuminen:  Ilmoittaudu tiistaihin 23.2. klo 16 mennessä tästä linkistä.

Maksuton tilaisuus on avoin vain Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille. Webinaarista tehdään tallenne verkkosivujen jäsensivuille.

Lisätietoja:
Anne Ruokamo
anne.ruokamo(at)stjm.fi
040-544 0886