Webinaari: Miten laadin hyvän sopimuksen – koulutus

Tapahtuman tiedot

Perinteinen sopimuskoulutus järjestetään tänä vuonna koronatilanteesta johtuen etäyhteyden välityksellä. Tekstiili- ja muotialan yrityksille suunnatusta sopimuskoulutuksesta osallistujat saavat konkreettisia ohjeita ja vinkkejä yrityksen sopimusasioiden hoitamiseen ja sopimusten hyödyntämiseen.

Koulutuksessa käydään läpi sopimuksen laatimisen perusteita ja sopimuksen tulkintaa käytännönläheisten ja ajankohtaisten esimerkkien kautta. Lisäksi tutustutaan yleisesti käytettyihin sopimuslausekkeisiin ja erilaisiin esimerkkisopimuksiin, kuten osto/myyntisopimuksiin, toimeksiantosopimuksiin sekä agentti- ja lisenssisopimuksiin.

Kouluttajana toimii liiton lakimies Varpu Laankoski. Koulutus on suunnattu kaikille jäsenyrityksissä sopimusasioita hoitaville henkilöille, ja tilaisuuteen voi osallistua useita henkilöitä yhdestä yrityksestä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 11.5.2021 mennessä tästä linkistä. Koulutus on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään linkki ja ohjeet webinaariin liittymiseen.

Ohjelma

  • Miten laadin hyvän sopimuksen – sopimusasioiden perusteet
  • Käytännön sopimusesimerkkejä
  • Mahdollisuus kysymyksille

Lisätietoja lakimies Varpu Laankoskelta.