Webinaari: Miten valita 3D-suunnitteluohjelmisto?

Miten valita sopiva ohjelmisto 3D-suunnittelua varten? Tule kuuntelemaan webinaaria 3D-suunnitteluohjelmistojen ominaisuuksista ja eroista!
  • Ajankohta: 13.09.2024 10:00-11:00
  • Ilmoittautuminen päättyy: 11.09.2024 23:59
Ilmoittaudu
  • Paikka: Verkossa
  • Maa: Suomi

Tietoa tapahtumasta

3D-suunnittelulla on vaatealan yrityksille merkittäviä hyötyjä, kuten tuotekehitysprosessin tehostaminen, laadun parantaminen sekä ympäristövaikutusten vähentäminen mallikappaleiden ja fyysisten myyntinäytteiden minimoinnin avulla. Lisäksi 3D-malleja voidaan hyödyntää myynnissä, markkinoinnissa, verkkokaupassa, uusien ostokokemusten luomisessa tai jopa uusien liiketoimintamallien kehittämisessä. Markkinoilla on useita suosittuja vaatteiden ja asusteiden 3D-suunnitteluun tarkoitettuja ohjelmistoja ja lisäosia niihin – miten valita yrityksen käyttöön juuri se sopivin?

Digitaalisen muodin asiantuntija Sanna Vainikainen esittelee tilaisuudessa yleisimpien 3D-suunnitteluohjelmistojen ominaisuuksia ja merkittävimpiä eroja. Savonia-ammattikorkeakoulusta muotoilijaksi valmistunut Sanna on perehtynyt eri suunnitteluohjelmistoihin myös aiemmin tänä vuonna valmistuneessa opinnäytetyössään.

Lisätietoja:
Aleksandra Prami, aleksandra.prami(at)stjm.fi

Webinaari toteutetaan osana Suomen Tekstiili & Muoti ry:n digitalisaatiohanketta, joka on Euroopan Unionin rahoittama –  NextGenerationEU.   

Muita tulevia tapahtumia

Kaikki tapahtumat