Webinaari: Vastuullisuus ja kriiseihin varautuminen

Tapahtuman tiedot

Vastuullisuus on teema, jossa median, kuluttajien ja sidosryhmien odotukset ovat kasvaneet jatkuvasti yrityksiä kohtaan. Joskus myös yrityksen viestintä saatetaan ymmärtää väärin, vaikka asiat olisi tehty hyvin. Miten vastuullisuuskriiseihin tulisi yrityksissä varautua? Miten kriisitilanteessa olisi hyvä toimia?

Liiton vastuullisuusasiantuntija Satumaija Mäki ja viestintäpäällikkö Mari Kamaja järjestävät jäsenille tiiviin vastuullisuusviestintään ja kriisien hallintaan keskittyvän webinaarin torstaina 13.8.2020 klo 10-11.

Webinaarissa osallistujat saavat konkreettisia vinkkejä siitä, miten varautua ja reagoida mahdollisiin vastuullisuuskriiseihin.

Webinaari on suunnattu erityisesti kaikille jäsenyrityksissä vastuullisuusasioita ja viestintää hoitaville henkilöille. Webinaariin voi osallistua myös useita henkilöitä yhdestä yrityksestä.

Ajankohta: torstai 13.8.2020 klo 10.00-11.00
Sijainti: Webinaariin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin pari päivää ennen tilaisuutta. Webinaarit tallennetaan tilaisuuden jälkeen myös Suomen Tekstiili & Muoti ry:n Extranetiin.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 10.8.2020 tästä linkistä.