Webinaarisarja: Kansainvälisen liiketoiminnan koulutus, osa 2

Tapahtuman tiedot

Minkälaisia riskejä ja mahdollisuuksia yritysten globaaleihin toimitusketjuihin liittyy? Miten löytää omaan toimintaan sopivat kumppanit ja varmistaa, että tavarat vastaavat brändin lupaamaa laatua? Entä mitä jokaisen yrityksen ainakin pitäisi tietää viennin perusteista?

Kolmiosaiseen koulutussarjaan on koottu tietoa kansainvälisten hankintojen suunnittelusta, uusien kumppaneiden etsimisestä ja sopimusasioista sekä vastuullisuusnäkökohtien huomioimisesta osana päivittäistä toimintaa. Lisäksi koulutuksessa perehdytään viennin perusteisiin, logistiikkaan ja tullaukseen.

Webinaarisarjan toisessa osassa 16.4. keskitytään erityisesti hankinnan vastuullisuuskysymyksiin ja yhteistyökumppaneiden seuraamiseen. Tutustu ja ilmoittaudu myös webinaarisarjan kolmanteen osaan.

Koulutuksen sisältö pohjautuu liiton marraskuussa 2019 julkaisemaan Kansainvälisen liiketoiminnan oppaaseen. Koulutussarjassa oppaan sisältöä täydennetään konkreettisin esimerkein. Lisäksi osallistujat saavat opastusta oppaasta löytyvien konkreettisten työkalujen käyttöön arjessa.

Kouluttajina toimivat liiton asiantuntijat Anne Ruokamo ja Satumaija Mäki.

Koulutus on maksuton ja suunnattu kaikille Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritysten edustajille.

Ajankohta: torstai 16.4.2020 klo 10.00-11.00
Paikka: Webinaariin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin. Webinaarit tallennetaan tilaisuuden jälkeen myös Suomen Tekstiili & Muoti ry:n Extranetiin.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 13.4.2020 tästä linkistä.
Huom! Jokaiseen webinaarisarjan osaa on erillinen ilmoittautuminen.

Lisätietoja:
Satumaija Mäki ja Anne Ruokamo