Yrityspäivä tekstiili- ja muotialasta kiinnostuneille opiskelijoille

Tapahtuman tiedot

Opiskelija, oletko kiinnostunut uramahdollisuuksista suomalaisella tekstiili- ja muotialalla? Tule tutustumaan alan yrityksiin, kuulemaan niiden ajankohtaisia kuulumisia ja esittämään kysymyksiä Suomen Tekstiili & Muodin yrityspäivään!

Suomen Tekstiili & Muoti järjestää tekstiili- ja muotialasta kiinnostuneille opiskelijoille virtuaalisen yrityspäivän perjantaina 26.11.2021 klo 9-14, jonka aikana tutustutaan mielenkiintoisiin alan kotimaisiin yrityksiin ja niiden tulevaisuuden näkymiin. Päivän aikana kuullaan 45 minuutin puheenvuorot viideltä tekstiili- ja muotialan yritykseltä.

Päivän teemana on kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen tekstiili- ja muotiala. Puheenvuoroissa tuodaan esille mm. yritysten kasvutarinoita ja kansainvälistymisen mahdollisuuksia, puhutaan potentiaalisista vientimaista ja markkinapaikoista, sekä osaamistarpeista kasvun ja kansainvälistymisen takana.

Linjoille kutsutaan opiskelijoita ammatillisesta koulutuksesta, ammattikorkeakouluista sekä yliopistoista. Myös muiden oppiaineiden opiskelijat, joilla on suunnitelmissa suuntautua töihin tekstiili- ja muotialalle, ovat tervetulleita linjoille. Päivään osallistuminen on maksutonta. Tilaisuuden kieli on suomi.

Yrityspäivä järjestetään Teamsin välityksellä ja webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille kaksi päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen 24.11. mennessä täällä.

Lisätietoja: Auri Kohola, asiantuntija, Suomen Tekstiili & Muoti, auri.kohola(a)stjm.fi, p. 040 823 9803.

Ohjelma

9.00–9.05 Päivän avaus
Asiantuntija Auri Kohola, Suomen Tekstiili & Muoti

9.05–9.50 Case Luin Living
Perustaja Noora Mustajärvi

9.55–10.40 Case Lapuan Kankurit
Markkinointipäällikkö Jaana Hjelt

10.45–11.30 Case Papu
Toimitusjohtaja Anu Vauhkonen

11.30–12.25 Lounastauko

12.25–13.10 Case Novita
Kaupallinen johtaja Marita Halonen

13.15–14.00 Case Luhta
Talous- ja hallintojohtaja Juha-Pekka Ojala sekä divisioonajohtaja, Sportswear Jeri Luhtanen