Liity varsinaiseksi jäseneksi

Kiinnostaako liiton varsinainen jäsenyys? Hienoa, täältä löydät lisätietoa! Suomen Tekstiili & Muoti ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea kaikenkokoiset tekstiili- ja muotialan yritykset.

Löydät alla olevasta linkistä tietoa liiton monipuolisista palveluista. Saat vuotuisella jäsenmaksulla apua esimerkiksi sopimuskysymyksissä, tuotemerkinnöissä, kansainvälisessä kaupassa tai vaikkapa vastuullisuuden kehittämisessä. Saat myös äänesi kuuluviin, kun teemme alan tulevaisuuteen liittyvää vaikuttamistyötä.

Tutustu myös erillisestä linkistä avautuviin liiton sääntöihin ennen jäsenhakemuksen täyttämistä. Olethan huomannut, että olemme EK:n jäsenliitto ja työmarkkinajärjestö? Varsinaiset jäsenemme sitoutuvat noudattamaan solmimiamme alan työehtosopimuksia sekä liiton sääntöjä.

Alimmasta linkistä pääset täyttämään jäsenhakemuksen. Liiton hallitus käsittelee hakemukset kokouksissaan. Päätös jäseneksi hyväksymisestä tehdään viimeistään kuuden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Löydät sivun lopusta myös esimerkkejä varsinaisen jäsenen jäsenmaksusta. Laskemme mielellämme arvion maksusta yrityksellesi.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Mitä saat jäsenenä?

Liitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisia neuvontapalveluita, tietoja ja työkaluja sekä koulutuksia ja tapahtumia

Tutustu jäsenpalveluihimme!
Liiton säännöt

Varsinaiset jäsenemme sitoutuvat noudattamaan liiton sääntöjä

Tutustu liiton sääntöihin
Hae liiton varsinaiseksi jäseneksi

Hae liiton varsinaista jäsenyyttä tällä lomakkeella

Siirry hakemuslomakkeelle

Jäsenmaksuperusteet

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu 2022:
300 € + 0,0035 % yrityksen liikevaihdosta. Liikevaihto on jäsenyrityksen kalenterivuonna 2021 päättyneen tilikauden koko liikevaihto.

EK:n jäsenmaksu 2022:
Suomen Tekstiili & Muoti ry:n varsinaiset jäsenet ovat myös Elinkeinoelämän keskusliiton jäseniä. Elinkeinoelämän keskusliitolla on erillinen jäsenmaksu.

Jos yritys työllistää alle 150 henkilöä, niin EK maksu on 0,054 % yrityksen kalenterivuoden 2021 palkkasummasta. Tästä EK myöntää 30 % alennusta.
Jos yritys työllistää 150 henkilöä tai enemmän, niin EK:n maksu on 0,024 % palkkasummasta ja 0,0225 % yrityksen jalostusarvosta. Tästä EK myöntää 30 % alennusta.
EK:n minimimaksu on 50 euroa vuodessa.
Palkkasummalla tarkoitetaan yrityksen kalenterivuoden 2021 ennakonpidätyksen alaisia palkkoja luontoisetuineen.

Jäsenyrityksiltä kysytään jäsenmaksun perusteena olevat tiedot huhti-toukokuussa ja jäsenmaksu laskutetaan sen jälkeen. Jäsenmaksua maksetaan vain jäsenyyden kuukausilta. Jos yritys liittyy jäseneksi esimerkiksi heinäkuun alusta, jäsenmaksua maksetaan vain puolelta vuodelta.

Tarja Sagulin

koordinaattori, jäsenasiat

+358 50 525 5904
tarja.sagulin@stjm.fi