Liity kumppani­jäseneksi

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kumppanijäsenenä pääset osaksi tekstiili- ja muotialan vahvaa ja monipuolista verkostoa.

Kumppanijäsenyys on mahdollinen

  • muilla toimialoilla toimiville yrityksille
  • muille yhteisöille, kuten oppi- ja tutkimuslaitoksille.

Palvelut kumppanijäsenille
Kumppanijäsenten palvelukokonaisuus sisältää esimerkiksi ympäristölaskurimme käyttöoikeuden, liiton koulutukset ja tapahtumat (n. 40 vuodessa) sekä opinto- ja verkostoitumismatkat jäsenhintaan, liitossa tuotetut oppaat, maainfot ja -raportit, tekstiili- ja muotialan kuluttajatutkimus- ja tilastotiedot sekä alan ajankohtaisasioista kertovan jäsenkirjeemme. Jäsen- ja kumppanijäsenyritykset näkyvät syksyllä 2021 uudistuvilla verkkosivuillamme ja muussa viestinnässämme.

Asiantuntijamme tarjoavat kumppanijäsenille myös yrityskohtaista neuvontaa (pois lukien työelämän asiat ja lakipalvelut). Lyhyisiin tiedusteluihin neuvontaa annetaan maksutta, perusteellisemman konsultaation hinta on 250 e/h (+alv).

Kumppanijäsenten jäsenmaksu on liikevaihtoperusteinen. Huomiothan, että kumppanijäsenillä ei ole läsnäolo-oikeutta yhdistyksen kokouksissa ja kumppanijäsenet eivät ole oikeutettuja yrityskohtaiseen neuvontaan.

Kiinnostuitko kumppanijäsenyydestä?
Hae kumppanijäseneksi täyttämällä alla olevasta linkistä avautuva lomake. Liiton hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksissaan. Päätös jäseneksi hyväksymisestä tehdään viimeistään kuuden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Lue myös
Suomen Tekstiili & Muoti ry:n säännöt

Hae liiton kumppanijäseneksi

Hae liiton kumppanijäsenyyttä tällä lomakkeella

Siirry hakemuslomakkeelle

Jäsenmaksu­perusteet

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kumppanijäsenen jäsenmaksu 2022:

Yritykset:
300 e + 0,0035 % yrityksen liikevaihdosta. Liikevaihto on jäsenyrityksen kalenterivuonna 2021 päättyneen tilikauden koko liikevaihto. Maksukatto on 8 000 e /v.

Jäsenyrityksiltä kysytään jäsenmaksun perusteena olevat tiedot huhti-toukokuussa ja jäsenmaksu laskutetaan sen jälkeen. Jäsenmaksua maksetaan vain jäsenyyden kuukausilta. Jos yritys liittyy jäseneksi esimerkiksi heinäkuun alusta, jäsenmaksua maksetaan vain puolelta vuodelta.

Toisen asteen oppilaitokset:
500 e / vuosi

Korkeakoulut ja tutkimuslaitokset:
1 000 e / vuosi

Tarja Sagulin

koordinaattori, jäsenasiat

+358 50 525 5904
tarja.sagulin@stjm.fi