Liity startup-jäseneksi

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n startup-jäsenenä aloitteleva yrityksesi pääsee osaksi tekstiili- ja muotialan vahvaa ja monipuolista verkostoa.

Startup-jäsenyys uusille yrityksille
Liiton hallitus voi hyväksyä liittoon myös uuden tekstiili- tai muotialaa harjoittavan yrityksen (yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö), jolla ei ole vielä palkattuja työntekijöitä tai vahvistettua tilinpäätöstä. Tällaista jäsentä kutsutaan startup-jäseneksi.

Suomessa toimiva startup-jäsen voidaan hyväksyä liiton varsinaiseksi jäseneksi yrityksen suostumuksella, kun yritys palkkaa työntekijän tai työntekijöitä tai yrityksen ensimmäisen vahvistetun tilinpäätöksen jälkeen.

Startup-jäsenen jäsenmaksu on liikevaihtoperusteinen. Huomioithan, että startup-jäsenellä ei ole läsnäolo-, puhe- eikä äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa, mutta startup-jäsenelle kuuluvat samat jäsenpalvelut kuin varsinaisille jäsenille. Startup-jäsenet maksavat vain Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenmaksun.

Kiinnostuitko startup-jäsenyydestä?
Hae liiton startup-jäseneksi täyttämällä alla olevasta linkistä avautuva lomake. Liiton hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksissaan. Päätös jäseneksi hyväksymisestä tehdään viimeistään kuuden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Lue myös
Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n säännöt

Hae liiton startup-jäseneksi

Hae startup-jäsenyyttä tällä lomakkeella

Siirry hakemuslomakkeelle

Jäsenmaksun perusteet

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n startup-jäsenen jäsenmaksu 2022:

300 e + 0,0035 % yrityksen liikevaihdosta. Liikevaihto on jäsenyrityksen kalenterivuonna 2021 päättyneen tilikauden koko liikevaihto.

Jäsenyrityksiltä kysytään jäsenmaksun perusteena olevat tiedot huhti-toukokuussa ja jäsenmaksu laskutetaan sen jälkeen. Jäsenmaksua maksetaan vain jäsenyyden kuukausilta. Jos yritys liittyy jäseneksi esimerkiksi heinäkuun alusta, jäsenmaksua maksetaan vain puolelta vuodelta.

Tarja Sagulin

koordinaattori, jäsenasiat

+358 50 525 5904
tarja.sagulin@stjm.fi