menu

Customer Service Specialist

Vitrulan-konsernin tuotteita ovat lasi-, muovi- ja hiilikuiduista valmistetut tekniset tekstiilit, tapetit lasikuidusta ja nykyaikaiset lasikuitupohjaiset infrapunalämmitysverkot.

Vientimyynnin asiantuntija asiakaspalveluun

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Mikkelin tehtaalle Customer Service Specialistia hoitamaan vientimyynnin asiakaspalvelutehtäviä. Tehtävän haltija vastaa omalla vastuualueellaan tilaus-toimitusprosessien järjestelyistä ja dokumenteista.

Keskeiset tehtävät ja vastuut
Vastaat tilaus-toimitusprosessien dokumenteista ja niiden oikeellisuudesta ja toimit ennen kaikkea aktiivisessa roolissa asiakassuhteen hallinnassa. Asiakaspalautteiden käsittely ja viestintä asiakkaan suuntaan käy sinulta vaivattomasti englanninkielellä. Pidät asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla. Hoidat asiakastietojen ja sopimusten ylläpidon tietojärjestelmässä, laadit asiakkaalle lähetyskohtaiset sertifikaatit ja seuraat myyntisaatavia aktiivisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntipäälliköiden, tuotannonsuunnittelun ja logistiikan kanssa. Olet tärkeä linkki tehtaan ja asiakkaan välissä.

Odotamme sinulta
selkeää liiketoiminnallista ajattelua ja sinulla on kaupallinen tutkinto (tradenomi tai vastaava). Haluat olla asiakkaiden kanssa tekemisissä ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Hoidat asiakaspalvelua sujuvasti myös englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työyhteisössä toimit suomenkielellä. Vuorovaikutustaitosi ovat hioutuneet erinomaisiksi ja pystyt ilmaisemaan itsesi selkeästi. Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat osa sinua, olet myös pitkäjänteinen, vastuuntuntoinen ja pidät tiimityöskentelystä.

Tarjoamme sinulle
mahdollisuuden kehittyä kasvavan liiketoiminnan parissa ja laittaa osaamisesi ja kokemuksesi likoon monialaisten tuotteidemme ja asiakkaidemme kanssa. Työskentelet yhdessä huipputyyppien kanssa, joita inspiroivat yhteiset kunnianhimoiset tavoitteet. Tarjoamme hyvät työpaikkaedut ja hyvin toimivan työyhteisön. Meidän kanssamme sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää itseäsi ammatillisesti.

Tietoja työpaikasta:
Työaika kokoaikainen, 37,5 h/vko, 7,5h/pv, osittainen etätyömahdollisuus
Työsuhde: toistaiseksi voimassaoleva
Palkkaus: palkkatoive
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työpaikan sijainti Vitrulan Composites Oy, Insinöörinkatu 2, 50100 Mikkeli

  • Paikkakunta: Mikkeli
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Työn kesto: Toistaiseksi
  • Haku päättyy: 31.1.2023

Kysy lisätietoja

Anne Summanen
050 570 3833
anne.summanen@vitrulan.com

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat